Pieno produktu eksportas i uzsieni

300 dokumentų
Eksportas iš Lietuvos
Įvadas. Dalis. Lietuvos eksportas. Prekės pasirinkimas ir jos eksportas. Pieno perdirbimo įmonės Lietuvoje. Pasaulinė pieno prekybos dinamika ir tendencijos. Lietuvos reitingai pieno produktų eksporte. Dalis. Latvijos analizė. Lenkijos analizė. Vokietijos analizė. Išvados. Literatūros sąrašas.
Ekonomikos referatai, Referatas, 31 psl.
2015 03 03
Raugintu pieno produktų mikrobiologija
Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Raugintų pieno produktų mikrobiologija. Skystųjų raugintų pieno produktų mikroorganizmai. Raugintas pienas. Grietinė. Jogurtas. Kefyras. Pieno produktai. Varškė. Raugintų pieno produktų ydos. Varškė. Pieno ir pieno produktų mikrobiologiniai kriterijai. Išvados. Literatūra.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 18 psl.
2014 11 25
Pieno pramonės produktų eksporto iš Lietuvos analizė: būklė, problemos ir perspektyvos
Įvadas. Pieno pramonės produktų eksporto iš lietuvos analizė. Statistikos departamento duomenys. Didžiausi pieno pramonės produkcijos eksportuotojai lietuvoje. Rokiškio sūris. Pieno žvaigždės. Projektas - ab „pieno žvaigždės“ konkurencingumo didinimas užsienio rinkose (eksporto plėtra). Pieno žvaigždžių segmentų ...
Ekonomikos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 25 psl.
2013 05 22
Pieno produktų kainų pokyčiai Lietuvoje
Įvadas. Paklausos ir pasiūlos analizės pagrindai. Paklausa. Pasiūla. Rinkos pusiausvyra. Pieno produktai Lietuvoje. Pieno kainas lemiantys veiksniai. Pieno produktų kainų tendencijos. Vidutinės natūralaus pieno supirkimo kainos. Išvados. Literatūra. Priedai.
Ekonomikos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 28 psl.
2014 11 02
Pieno produktai maisto technologija praktinis darbas
Įvadas. Perdirbti pristatomo pieno mikrobiologiniai kriterijai. Pieno priėmimas ir pirminis jo apdorojimas. Filtravimas. Separavimas. Homogenizavimas. Normalizavimas( standartizavimas). Pasterizavimas. Varškės produktų gamybai įmonė naudoja. Mikroorganizmai naudojami pieno pramonėja. Varškės produktų gamybos technologijos. Varškės ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 psl.
2014 11 25
Pieno tarša
Įvadas. Žalias karvių pienas. Užterštumas bakterijomis. Somatinių ląstelių skaičius. Pieno užšalimo temperatūra. Pieno pristatymo – priėmino organizavimas ir tvarka. Kokybiško pieno gavimo sąlygos. Sanitarinė pieno indų ir melžimo aparatų prižiūra. Maisto produktų tarša technologiniais pagrindais. Pakuotė. Kaip ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 21 psl.
2014 11 01
Superkamo pieno kokybės analizė
Superkamo pieno kokybės pokyčių analizė. Įvadas. Informacijos šaltinių analizė. Pieno sektoriaus būklė ir perspektyvos. Reikalavimai pieno gamybos ūkiams. Reikalavimai žaliaviniam pienui. Pieno sudėties vertinimas. Pieno kokybės vertinimas. Pieno supirkimo punktų reikalavimai. Darbo metodika. Tyrimo metodas. Darbo bazė. Tyrimo ...
Žemės ūkio diplominiai darbai, Diplominis darbas, 46 psl.
2012 11 07
Pieno produktų pristatymas
Pieno produktu gamybos mikrobiologiniai procesai ir jų vykdymas. Įvadas. Pieno produktai tokie. Pieno produktų mikrobiologija. Rauginimo procesas pasaulyje žinomas jau keletą tūkstančių metų. Rūgštūs pieno produktai – vieni iš seniausiai gaminamų maisto produktų. Pieno produktams (rūgpieniui. Pagal raugų mikroorganizmų. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 16 psl.
2014 11 25
Pieno mikoorganizmai ir jų įtaka pieno produktų kokybei
Pieno mikoorganizmai ir jų įtaka pieno produktų kokybei įvadas. Pieno rūgšties bakterijos. Raugai. Išvados. Naudota literatūra.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 11 psl.
2017 05 17
Lietuvos pieno sektoriaus pokyčių analizė Lietuvai tapus Europos sąjungos nare
Įvadas. Literatūros apžvalga. Pasaulio pieno ir pieno produktų rinkos apžvalga. ES pieno ir pieno produktų rinkos apžvalga. Pieno rinkos organizavimo priemonių valdymas. ES struktūrinės paramos priemonės. Investicijos į žemės ūkio valdas. Ankstyvas pasitraukimas iš žemės ūkio gamybos. Standartų laikymasis. Tyrimo objektas ir ...
Ekonomikos bakalauro darbai, Bakalauro darbas, 46 psl.
2017 03 06
Pieno rinka
Įvadas. Pieno rinkos problemos. Pieno kvotos. Kainų sistema. Rinkos dalyviai. Pieno gamyba. Plėtros galimybės. Ūkių specializacija ir pieno gamybos koncentravimas. Perdirbėjų sąlygos. Rinkų plėtros priemonės importas + eksportas. Išvados. Literatūra.
Marketingo referatai, Referatas, 15 psl.
2015 04 08
AB „Pieno žvaigždės“ charakteristika
Ab „Pieno žvaigždės“. AB „Pieno žvaigždės“ charakteristika. Produktai. Lietuvos rinka. Eksportas. Eksporto dalis. AB „Pieno žvaigždės“ rinkos situacijos analizė. Apyvarta, mln. Lt. AB „Pieno žvaigždės“ marketingo strategija. Prekių pateikimui. Visur ir visiems prieinami pieno produktai sukuriant ir realizuojant ...
Vadybos aprašymai, Aprašymas, 11 psl.
2015 04 09
Pieno tyrimai
Įvadas. Pieno produktų kokybė ir jo patikra. Pirminis pieno apdorojimas. Kokybės reikalavimai. Techniniai reikalavimai. Pieno laikymas ir gabenimas.
Biologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 16 psl.
2016 01 15
Ekologiškų pieno produktų vartotojų motyvacijos tyrimas
Įvadas. Vartotojų motyvacijos teoriniai aspektai. Motyvacijos samprata. Vartotojų motyvaciją sąlygojantys veiksniai. Motyvacijos analizė vartojant ekologiškus pieno produktus. Ekologiškų pieno produktų charakteristika. Ekologiškų pieno produktų vartotojų motyvaciją sąlygojantys veiksniai. Išvados. Informacijos šaltinių ...
Marketingo tyrimai, Tyrimas, 20 psl.
2016 10 26
Maisto pramonė skaidrės (2)
Maisto Pramonė. Maisto pramonės šakos. Pieno pramonė Duonos pramonė Mėsos. Pieno pramonė Pieno pramonė – maisto pramonės. Mėsos pramonė Mėsos pramonė – maisto pramonės. Alkoholinių ir gaiviujų gėrimų pramonė Alkoholinių ir gaiviujų gėrimų. Maisto pramonei priskiriama. Reguliavimas - vietinė. Maisto pramonei ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 psl.
2016 11 20
Pienas referatas
Pienas. Įžanga. Įvadas. Cheminės pieno savybės. Pieno komponentų sudėties ir cheminių savybių analizė. Motinos, karvės ir ožkos pieno palyginimas. Pieno cheminė sudėtis skirtingai laktacijos laikotarpiais. Maistinė pieno produktų svarba žmogaus organzimui. Karvių pieno sudėties ir kokybės rodiklių įvertinimas skirtingomis ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 14 psl.
2016 11 17
Bendroji žemės ūkio apžvalga
Bendroji žemės ūkio apžvalga. Europos žemės ūkio ypatumai. Bendro vidutinio mėnesinio darbo užmokesčio šalies ūkyje ir bendrų mėnesinių žemės ūkio pajamų žemės ūkyje raida – eu. Pirmosios bžūp atsiradimas. BŽŪP turėjo pasikeisti. ir ji pasikeitė DABARTINĖ BŽŪP. Auginame beveik viską. Švaresnė aplinka. ...
Žemės ūkio referatai, Referatas, 19 psl.
2016 01 02
Sviesto gamyba skaidrės
Pieno riebalų produktų klasifikacija. Kitų pieno riebalų produktų skirstymas. Sviesto gamyba mušimo būdu. Pieno supirkimas ir priėmimas. Paveikslas. Nuolatinio veikimo sviesto muštuvas.
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 69 psl.
2015 05 12
Šaltieji pieno ir kiaušiniu produktu patiekalai
Šaltieji pieno ir kiaušiniu produktu patiekalai. Šaltieji kiaušinių patiekalai ir užkandžiai. Šaltieji kiaušiniu patiekalai pavyzdžiai. Padažai ir priedai šaltiesiems kiaušiniu patiekalams. Truputėlis informacijos. Šaltieji pieno produktų patiekalai. Pieno produktu pavyzdžiai.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 9 psl.
2014 12 10
Pieno suvartojimo savaitinė analizė
Individualūs Manto Bagdonavičiaus pieno ir pieno produktų vartojimo ypatumai. Darbo tikslas. Maisto produktas Kcal Angliavandeniai Baltymai.
Žemės ūkio referatai, Referatas, 10 psl.
2015 12 03
Rauginto pieno ir jo produktų nauda ir žala žmogaus organizmui
Įvadas. Rauginto pieno ir šviežio pieno sudėtis. Rauginto pieno žala. Rauginto pieno produktai. Planuojamo tyrimo metodika. Literatūros šaltinių analizė. Išvados. Literatūros.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 14 psl.
2017 03 04
Greitai gendančių krovinių vežimas
Įvadas. Greitai gendančių krovinių vežimas. Greitai gendančių maisto produktų. Laikymo taisyklės. Maisto produktų transportavimas. Krovinių rūšys. Transportas. Greitai gendančių krovinių sąrašas. Pieno produktai. Pieno produktų klasifikacija. Pieno pervežimo transportas. Įšvados. Literatūros sąrašas.
Logistikos referatai, Referatas, 13 psl.
2014 01 06
Pieno produktai biologijos skaidrės
Pieno produktai – įvairūs maisto produktai, gaminami iš gryno pieno ir kitų pieno produktų. Pienas ir jo produktai yra vienas iš svarbių mūsų kasdieninės mitybos dalis. Šviežio pieno produktai. Pieno sudėtis. Riebalų karvės piene būna nuo 3% iki 8%. Be minėtų medžiagų, piene gausu įvairių fermentų ir hormonų. ...
Biologijos skaidrės, Skaidrės, 21 psl.
2017 01 18
Lietuvos eksportas į kitas šalis
Įvadas. Lietuvos ekportas. Lietuvos ekportas pagal išvežamus produktus 2009-2013m. Eksportuojami produktai per 2009-2013m. Matematiniai statistiniai skaičiavimai. Produktų eksportas pagal bazinius skaičiavimus. Grandininiai analitiniai skaičiavimai. Produktų eksportas pagal grandininius skaičiavimus. Vidutinio lygio skaičiavimai. ...
Statistikos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 14 psl.
2016 08 09
Maisto produktų laikymo sąlygos, ženklinimas, pakavimas ir transportavimas
Įvadas. Higiena. Maisto kontrolė. Asmens higiena. Patalpų rengimas. Maisto produktų ženklinimas. Nesaugus maistas ir pašarai RASFF. Genetiškai modifikuotas maistas. Pieno produktai ir jų ženklinimas. Pienas ir jo produktai. Sūris ir jo produktai. Valgomieji ledai. Rauginto pieno gėrimai. Jogurtas. Varškė. Sviestas. Maisto produktų ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 25 psl.
2015 07 01
Pieno produktų vartotojų motyvacijos tyrimas
Pieno produktų vartotojų motyvacijos tyrimas. Įvadas. Vartotojo motyvacijos teoriniai aspektai. Motyvų konfliktai ir tyrimai. Informacijos svarba vartotojo motyvacijai. Vartotojo požiūrio formavimas. Vartotojo motyvacija pasirenkant pieno produktus. Pieno produktų vartotojų motyvacijos tyrimo rezultatų analizė. Išvados. Informacijos ...
Vadybos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 21 psl.
2013 04 08
Pieno produktų biotechnologijos
Pieno produktų biotechnologijos. Zarasų „Ąžuolo“ gimnazija. Zarasai. Pieno produktai – įvairūs maisto produktai. Pienas. Pats pienas gali. Airanas. Nealkoholinis gėrimas, kuris gaminamas jogurtą skiedžiant vandeniu. Jogurtas. Rauginto pieno produktas, kuris susidaro bakterijoms fermentuojant pieną. Kefyras. Kefyras – ...
Biologijos skaidrės, Skaidrės, 14 psl.
2016 03 12
Tautinio paveldo senosios gyvulių ir paukščių veislės bei tradicinės auginimo technologijos
Įvadas. Tautinio paveldo senosios gyvulių ir paukščių veislių apžvalga teotiniais pagrindais. Pieno gamybos technologija šalies ūkiuose. Tautinio paveldo pieno ir mėsos produktų gamyba. Tautinio paveldo produktų sertifikavimo tvarka. Pieno ir mėsos produktų gamyba, taikant tautinio paveldo gamybos technologijas. Išvados. ...
Žemės ūkio kursiniai darbai, Kursinis darbas, 24 psl.
2017 03 13
Augalinės kilmės riebalų panaudojimas pieno produktų gamyboje
Įvadas. Maisto produktų riebalai. Augalinės kilmės riebalų panaudojimas pieno produktų gamyboje. Riebalų skilimo produktai. Riebalų hidrinimas. Trans riebiosios rūgštys. Dioksinai. Mikotoksinai. Pesticidai. Sunkieji metalai. Išvados. Literatūra.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 19 psl.
2016 12 13
Pieno tarša, susijusi su perdirbimo technologija
Įvadas. Žalias karvių pienas. Užterštumas bakterijomis. Somatinių ląstelių skaičius. Pieno užšalimo temperatūra. Pieno pristatymo – priėmimo organizavimas ir tvarka. Maisto produktų tarša technologiniais pagrindais. Kaip apsisaugoti? Geriamojo pieno gamybos technologijos proceso tvarka. Išvados. Literatūra.
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 18 psl.
2014 11 01