Restorano pozicijos nustatymas

300 dokumentų
Restorano pozicijos nustatymas rinkoje
Įvadas. Darbo tikslas: ištirti galimybes, kurios padėtų sustiprinti restorano „le paysage“ poziciją rinkoje. Darbo uždaviniai. Išanalizuoti literatūros šaltinius, nagrinėjančius pozicionavimą ir padėties rinkoje nustatymą teoriniu aspektu. Nustatyti veiksnius turinčius įtakos klientų skaičiaus mažėjimui. Ištirti ...
Kulinarijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 34 psl.
2011 04 03
Restorano marketingo kompleksas
Įvadas. Tyrimo metodika. „Keta“ restorano stebėjimas. „Keta “ restorano teikiamų paslaugų klasifikacija ir pasiūlos analizė. Restorano „ Keta“ personalo charakteristika. Restorano „Keta“ paslaugų vartotojų charakteristika. Restorano „ Keta“ teikiamų paslaugų procesas. Restorano „Keta“ fizinė aplinka. Restorano ...
Marketingo referatai, Referatas, 17 psl.
2014 12 17
Asmeninė pozicija
Turinys. Asmeninės pozicijos ugdymo aktualumas Lietuvos visuomenei. Asmeninės pozicijos formavimas (- is). Asmeninės pozicijos sąvoka. Asmeninės pozicijos parametrai. Psichologinės asmeninės pozicijos formavimosi ypatybės. Asmeninės pozicijos formavimosi teorijos.
Psichologijos referatai, Referatas, 17 psl.
2010 03 03
Socialinė įmonės atsakomybė
Įvadas. 1, Restorano „ California Gourmet“ siekiai. 2, Restorano „ California Gourmet“ veiklos apibūdinimas. 3, Restorano „ California Gourmet“atsakomybė darbuotojams. 4, Restorano „ California Gourmet“atsakomybė klientams ir visuomenei. 5, Restorano „ California Gourmet“atsakomybė aplinkosaugai. Išvados. Santrauka. ...
Sociologijos analizės, Analizė, 10 psl.
2014 06 24
Restorano paslaugų analizė
Restorano paslaugų analizė. Įvadas. Norminiai dokumentai, reglamentuojantys veiklą restoranams. Restorano suteikiami duomenys. Nuomonė apie teikiamas paslaugas. Apklausos rezultatų analizė. Išvados. Literatūra.
Vadybos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 18 psl.
2013 09 12
Vadybos įgūdžių lavinimo praktika restorane „Charlie Pizza“
Įvadas. Darbo objekto, informacijos šaltinių ir tyrimų metodikos apžvalga. Darbo objektas. Informacijos šaltinių apžvalga. Vadybinės veiklos teorijos analizė. Vadybinės veiklos ypatumai. Vadybos principai. 3„Amber food" Uab, „Charlie pizza“ restorano veiklos analizė. Restorano veikla, ją reglamentuojantys įstatymai ir norminiai ...
Viešojo administravimo praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 23 psl.
2015 04 26
Interesai ir pozicijos: kas svarbiausia ruošiantis deryboms?
Įvadas. Derybos. Derybų etapai. Pagrindiniai pasirengimo deryboms etapai. Idėjos ir tikslo nustatymas. Pokalbio laiko ir vietos pasirinkimas. Darbinės medžiagos rinkimas. Informacijos apie pokalbio partnerį surinkimas. Komandos pokalbiui suformavimas. Savo poreikių derybose išsiaiškinimas. Nuolaidų numatymas. Pašnekovo, oponento ...
Vadybos referatai, Referatas, 18 psl.
2017 10 14
Restorano praktikos ataskaita
Įvadas. Susipažinimas su maitinimo įmone. Restorano „bravaria“ silpnybės ir stiprybės. Restorano „bravaria “ konkurentų analizė. Žaliavų ir prekių tiekimas įmonėje. Restorano patiekalų kainos. Konkurentų patiekalų kainų analizė. Įmonės organizacinė struktūra. Restorano rinkodaros strategija. Darbo užmokesčio sistema. ...
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 21 psl.
2012 06 18
Žuvies restoranas verslo planas
Žuvies restoranas „ketera“. Santrauka. Verslo aprašymas. Rinkodara. Pest analizė. Tyrimas pagal penkių jėgų modelį. Swot analizė. Rinkos segmentavimas. Pozicionavimas. Rinkodaros programa. Gamyba. Valdymas. Rizikos įvertinimas. Finansai. Literatūra. Priedai.
Verslo verslo planai, Verslo planas, 39 psl.
2012 12 11
Restorano praktikos ataskaita „La Traviata“
Uab „La Traviata“ maitinimo įmonės charakteristika. Įmonės raida. Restorano „La Traviata” veiklos įvertinimas. Centrum apyvarta, EUR. Dalyvavimas viešuosiuose pirkimuose. Bendras sėkmės koeficientas viešųjų pirkimų konkursuose. Tiekėjo Centrum pagrindiniai partneriai, konkurentai ir pirkėjai. Įmonės Centrum bylų sąrašas, ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 25 psl.
2015 02 05
Greito maisto restorano logistika
Įvadas. Greito maisto restorano „kfc“ istorija. Greito maisto restorano „kfc“ logistika. Produkcijos tiekimas ir transportas. Logistikos operacijos greito maisto „KFC“ restorane. Išvados. Literatūros sąrašas.
Logistikos referatai, Referatas, 10 psl.
2014 10 09
Restorano personalo valdymas
Įvadas. Įmonės veikla. Trumpa įmonės veiklos charakteristika. Įmonėje atliekami darbai ir funkcijos. Darbuotojų skaičius pagal personalo kategorijas. Įmonės organizacinė valdymo struktūra. Darbo aprašymas ir reikalavimų profilis. Darbo vietos / pareigybės darbo aprašymas. Reikalavimai darbo vietą / pareigybę užimančiam ...
Vadybos referatai, Referatas, 54 psl.
2011 02 18
Restorano rinkodaros komplekso įtaka apyvartos didinimui ir jų tobulinimas
Įvadas. Teorinė rinkodaros komplekso analizė. Rinkodaros komplekso samprata. Paslauga. Kaina. Paslaugos teikimas. Rėmimas. Žmonės. Fizinis akivaizdumas. Procesas. Restorano „juan juan“ rinkodaros komplekso analizė ir tobulinimo kryptys. Restorano „juan juan“ pristatymas. Restorano „juan juan“ rinkodaros priemonių komplekso ...
Vadybos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 33 psl.
2013 05 07
Restorano marketingas
Įvadas. Restoranas ir jo siūlomos paslaugos. Tikslinė rinka , lūkesčiai , būdai siekiant juos patenkinti. Konkurentai. Teikiamų paslaugų pozicionavimas. Restorano simbolis , reklama. Literatūros sąrašas.
Marketingo savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 7 psl.
2014 03 05
Restorano verslo planas
Verslo planas - restoranas. Verslo plano santrauka. Idėja. Misija. Vizija. Tikslai. Galimi rizikos veiksniai. Marketingo strategija. Konkurencinė aplinka. Patalpos ir įrengimai. Tiekėjai. Personalas. Finansinė informacija. Bendrosios išvados.
Verslo verslo planai, Verslo planas, 21 psl.
2012 11 19
Patiekalų asortimento gerinimas
Įvadas. Patiekalų asortimento valdymas teoriniu aspektu. Asortimento samprata ir reikšmė. Asortimento formavimas. Asortimento klasifikavimas. Asortimento parametrai ir struktūra. Asortimento formavimą įtakojantys veiksniai. Asortimento formavimo metodai. Naujų prekių (patiekalų) kūrimo ir jų pateikimo į rinkas galimybės. Restorano ...
Maisto technologijos bakalauro darbai, Bakalauro darbas, 38 psl.
2017 06 04
Rusų skaidrės apie viešbutį ir restorano meniu valgiaraštį
Гостиница "звезда“ ежедневное меню. Меню завтрак. Амлет. Хлопья. Блины. Каша. Меню завтрака, напитки. Обеденное меню. Напитки, десерт. Меню ужина. Напитки, десерт.
Rusų kalbos skaidrės, Skaidrės, 8 psl.
2013 01 23
Restorano verslas skaidrės Claude Monet
Parengti restorano „Claude Monet“ verslo planą. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. UAB CLAUDE MONET – Restoranas bus vienas didžiausių bendrovių šalyje. Claude Monet bus prancūziškas individualus restoranas. Claude Monet įmonės aprašymas. Atverdami šio naujo prancūzų restorano duris. Idėjos pagrindimas. Steigdama restoraną ...
Verslo skaidrės, Skaidrės, 13 psl.
2014 04 17
Restorano rinkodara
Restorano rinkodara. Rinkodara. Rinkos dalies išskyrimas. Konkurencijos analizė.
Marketingo aprašymai, Aprašymas, 3 psl.
2017 04 23
Gręžimas referatas
Medienos gręžimas – kaltavimas lankstų gręžimo staklėmis. Staklių eksploatacijos pradžia. Atraminės sistemos montavimas. Įjungimas į elektros tinklą. Siurbimo sistemos prijungimas. Darbinio stalo montavimas. Paverčiamų atramų montavimas. Presavimo matricos montavimas. Grąžto ilgio nustatymas. Gręžimo gylio nustatymas. ...
Technologijų referatai, Referatas, 12 psl.
2017 01 05
Viešbučių restorainai, jų paskirtis ir darbo ypatumai
Viešbučių restoranai, jų paskirtis ir darbo ypatumai. Restorano apibrėžimas Istorija Restorano. Restorano apibrėžimas. Restoranas - maitinimo įstaiga. Istorija. Maitinimas kaip verslas jau minimas antikos laikais. Restorano paskirtis viešbutyje. Viešbučiuose šalia apgyvendinimo paslaugų svarbią vietą užima maitinimo ...
Turizmo skaidrės, Skaidrės, 16 psl.
2015 03 01
Ekonominis restorano vertinimas
Klaipėdos universitetas. Restorano “ de cuba ” ekonominis vertinimas. Tyrimo tikslas.
Ekonomikos referatai, Referatas, 12 psl.
2016 05 15
Restoranų palyginimas. Konkurencinis įmonių tyrimas
Tiriamosios įmonės. Restoranas „čili kinija”. Restoranas „smakų smakas“. Kokurentų vizitinės kortelės. Restorano ,,čili kinijos“ konkurentų vizitinės kortelės. Restorano ,,smakų smakas“ konkurentų vizitinės kortelės. Konkurencinės situacijos tyrimas. Restorano „čili kinija“ konkurencinės situacijos tyrimas. ...
Ekonomikos referatai, Referatas, 24 psl.
2012 05 27
Sėkmingos derybos
Pasiruošimas deryboms. Strategijos pasirinkimas. Kur kas sėdės. Derybų eiga. Taktiniai manevrai. Pozicijos stiprinimas. Priešininkų pozicijos silpninimas. Derybų užbaigimas. Derybų rezultatas. Pagrindiniai derybų vedimo trūkumai. Partnerio analizė ir savianalizė apklausos analizė išvados literatūra ir šaltiniai
Vadybos referatai, Referatas, 9 psl.
2010 12 27
Geriausi pasaulio restoranai
Geriausi pasaulio. restoranai. Osteria Francescana,. Modena, Italija. Massimo Bottura. Ką kalba restorano šefas. El celler de can roca. girona, ispanija. Restorano skiriamieji bruožai. Eleven Madison Park. New York. Central. lima, peru. Informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 14 psl.
2017 04 24
Projekto planavimas
  Esama situacija X. X. ir Y. Y. planuoja atšvęsti vestuves 2014-12. Projekto apimtis   Ceremonijos organizavimas. Projekto tikslas   Siekiama suorganizuoti kuklias I. Suinteresuotųjų šalių valdymo planas. Suinteresuotoji šalis Jaunasis. Suinteresuotoji šalis Jaunoji. Suinteresuotoji šalis Fotografas Suinteresuotumas. Suinteresuotoji ...
Vadybos skaidrės, Skaidrės, 14 psl.
2014 12 04
Restoranas Vilniuje verslo planas
Įvadas. Verslo plano santrauka. Verslo idėja. Restorano misija. Restorano tikslas. Rizikos veiksniai. Situacijos analizė. Marketingo tikslas. Vartotojų analizė. Marketingo strategija. Konkurencinė aplinka. Patalpos ir įrengimai. Tiekėjai. Personalas. Pareigos. Finansinė informacija. Išvados. Literatūros sąrašas.
Vadybos verslo planai, Verslo planas, 16 psl.
2016 04 26
Naujųjų laikų filosofų empirinės epistemologinės pozicijos
Naujųjų laikų filosofų John Locke (1632), George Berkeley (1685), David Hume (1711) empirinės epistemologinės pozicijos.
Filosofijos anotacijos, Anotacija, 2 psl.
2013 05 17
Viešbučio – restorano paslaugų kokybės tyrimas
Santrauka. Summary. Lentelių sąrašas. Paveikslų sąrašas. Įvadas. Turizmo paslaugų kokybė. Paslaugos ir kokybės samprata ir savybės. Turizmo paslaugos. Viešbučių paslaugos ir jų kokybė. Viešbučių vertinimo kriterijai kokybės požiūriu. Svečių aptarnavimas siekiant teikiamų paslaugų kokybės. Tyrimo metodika ir ...
Turizmo bakalauro darbai, Bakalauro darbas, 54 psl.
2015 10 13
Svetingumo praktika
Svetingumo praktikos (profesinės) programa. Praktikos aprašymas. Praktikos užduotys. Praktika restorano aptarnavimo padalinyje. Praktika restorano maisto gamybos padalinyje (virtuvėje). Praktikos vertinimas. Studento praktikos vertinimo kriterijai. Praktikos ataskaitos struktūra (rašoma pirmuoju asmeniu). Kita informacija.
Turizmo referatai, Referatas, 9 psl.
2014 04 11