Pasaulio šalių kasdienių ir šventinių valgių tradicijos


Is viso pasaulio valgiai. Tradicijos apie valgius.

Kulinarijos referatas. Pasaulio šalių kasdienių ir šventinių valgių tradicijos. Įvadas. Prancūzija. Ispanija. Italija. Kūčios. Užgavėnių valgiai. Verbų sekmadienis. Velykos. Šaltiniai.


Žmogui, norint išgyventi, reikalingi trys patys svarbiausi dalykai: oras,vanduo, maistas. Kiekvieną dieną mes kvėpuojame, o norėdami numalšinti troškulį - geriame vandenį. Išalkęs, norėdamas numalšinti alkį,mielai pavalgytų. Kiekviena šeima ar šeimininkė dažniausiai gamina savo mėgstamiausius, tradicinius valgius. Bet ar mes daug žinome apie savo bei kitų šalių nacionalinius valgius ir gėrimus, papročius, valgymo kultūrą? Dauguma atsakytų - ne. Tačiau ir viso pasaulio šalių valgius išragauti tikriausiai neužtektų ir musų ilgo gyvenimo. Šiame projekte turėsite puikią galimybę susipažinti su kai kurių Europos šalių tradicinėmis virtuvėmis: jų valgiais bei gėrimais. Kažką naujo sužinosite apie sveiką mitybą.Tegul tai jums bus maža pažintis su šių šaliu gyvenimu ir tradicijomis.

  • Kulinarija Referatai
  • 2013 m.
  • 12 puslapių (1615 žodžių)
  • Kulinarijos referatai
  • Microsoft Word 1277 KB
  • Pasaulio šalių kasdienių ir šventinių valgių tradicijos
    10 - 3 balsai (-ų)
Pasaulio šalių kasdienių ir šventinių valgių tradicijos. (2013 m. Gegužės 20 d.). http://www.mokslobaze.lt/pasaulio-saliu-kasdieniu-ir-sventiniu-valgiu-tradicijos.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 00:32