Patiekalų pateikimas


Kulinarijos skaidrės. Pamokos tema- Patiekalų patiekimas. Šaltieji užkandžiai. Karštieji užkandžiai. Žuvies patiekalų patiekimas. Mėsos patiekalų patiekimas. Virtų ir troškintų daržovių patiekalai. Kiaušinių patiekalų patiekimas. Varškės, miltinių patiekalų patiekimas. Koldūnai, virtiniai su varške. Ledai. Karštųjų gėrimų patiekimas. Vaisių pateikimas.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2015 m.
  • Anita
  • 21 puslapis (748 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 445 KB
  • Patiekalų pateikimas
    10 - 9 balsai (-ų)
Patiekalų pateikimas. (2015 m. Kovo 02 d.). http://www.mokslobaze.lt/patiekalu-pateikimas.html Peržiūrėta 2017 m. Balandžio 26 d. 11:05