Patys naudingiausi rudens produktai


Maisto technologijos skaidrės. Patys naudingiausi rudens produktai. Burokėliai, salierai, morkos, ropės – tai ne tik skanūs. Moliūgai.     Moliūgai – nugalėtojai tarp daržovių pagal geležies kiekį. Obuoliai.  Obuoliai – puikūs vaisiai, padedantys kovoti su rudens periodo šalutiniu poveikiu – silpnumu. Burokėliai.     Burokėliai – daržovės, kurios praturtintos ląsteliena. Morkos.     Morkos – pagrindinis karotino šaltinis. Vynuogės.     Vynuogės – galingas antioksidantas. Slyvos.     Slyvos – puikus vaistas nuo aukšto kraujospūdžio ligos. Grybai.     Grybai – baltymų kiekio lyderiai. Avietės.     Avietės – organinių rūgščių. Kriaušės.     Kriaušės – natūralus energijos šaltinis. Kopūstai.     Kopūstai – daržovės, turinčios didelį kiekį augalinių baltymų ir vitaminų.

Patys naudingiausi rudens produktai. (2014 m. Gruodžio 16 d.). http://www.mokslobaze.lt/patys-naudingiausi-rudens-produktai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 00:16