Pavasario salotos


Maisto technologijos skaidrės.

Pavasario salotos. „Sveikata“. Ingredientai Agurkai Graikiniai riešutai Medus Morkos Paprika Pomidorai Garstyčios Saulėgrąžos Aliejus Prieskoniai. Šviežių daržovių salotos. Ingredientai Agurkai. Šviežių daržovių ir tuno salotos. Gaminimo eiga Į stiklainį ar indelį išspausti citrinos sultis. Daržovių salotos su kepinta vištiena. Gaminimo eiga Salotos supjaustomos juostelėmis (arba dar smulkiau). Greitos daržovių salotos. Ingredientai Kopūstas, mėlynas Kopūstas. Šviežių brokolių daržovės. Ingredientai Cukrus, 4 v. š. Saulėgrąžos, 50 g Svogūnai. Daržovių salotos su mocarela. Ingredientai Avokadai. Paprastos daržovių salotos. Ingredientai Kopūstas kininis. Skanios daržovių salotos. Ingredientai Morkos. Žalios salotos. Ingredientai Agurkas, 1 vnt Cukrus Juodieji pipirai Ridikai.


Ingredientai: Agurkai, 2 vnt Citrinos, 0,5 vnt Alyvuogių aliejus, 5 v.š. Druska Ridikėliai, 7 vnt Pekino kopūstas, 1 vnt Citrinpipiriai SANTA MARIA sodo prieskonines žoleles.

Gaminimo eiga: Supjaustome kopūstus, ridikėlius ir agurkus. Viską sudedame į dubenį pabarstome druska, citrinpipiriais, SANTA MARIA sodo prieskoninėmis žolelėmis ir viską gerai išmaišome. Užpilame alyvuogių aliejų išspaudžiame citrinos sultys ir vėl viską gerai išmaišome.Pagražiname skiltele citrinos ir juodosiomis alyvuogėmis.

Ingredientai: Agurkai, 2 vnt Citrinos, 1 vnt Cukrus, 1 a.š. Juodieji pipirai, malti Krapai Petražolės Pomidorai, 2 vnt Salotos, gūželės, 1 vnt Garstyčios, 1 v.š. Kiaušiniai, virti, 2 vnt Tunas, 300 g Alyvuogių aliejus, 50 ml Šparaginės pupelės, 400 g.

Ingredientai: Kopūstas, mėlynas Kopūstas, žalias Migdolai Morkos, 2 vnt Alyvuogių aliejus, 5 a.š. Actas, 1 v.š. Druska.

Gaminimo eiga: Brokolius išskirstyti žiedais.Svogūną, kumpį supjaustyti šiaudeliais.Visus ingredientus sumaišyti, išskyrus majonezą.Majonezu skaninti salotas prieš valgį.

Ingredientai: Avokadai, 1 vnt Bazilikas, lapeliai, 3 saujos Juodieji pipirai, malti Kukurūzai, šaldyti, 200 g Pomidorai, geltoni, 3 vnt Pomidorai, raudoni, 5 vnt Svogūnai, raudonieji, 1 vnt Alyvuogių aliejus, 125 ml Druska Mocarela sūris, 200 g Svogūnų laiškai, 1 sauja Sultys, laimo, 2 v.š.

Pavasario salotos. (2016 m. Gegužės 31 d.). http://www.mokslobaze.lt/pavasario-salotos.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 18:39