Pienas ir pieno produktai


Kulinarijos skaidrės. Pienas ir pieno produktai. Pienas. Pieno šaltiniai. Pieno sudėtis (1). Pieno sudėtis (2). Pieno produktai. Šviežias pienas. Virintas pienas. Pasterizuotas pienas. Liesas pienas. Separatorius. Pienas ilgam laikymui. Homogenizuotas pienas. Pieno milteliai. Rauginto pieno gaminiai (1). Rauginto pieno gaminiai (2). Rūgpienis. Kefyras. Jogurtas. Funkciniai jogurtai. Grietinėlė. Grietinė. Sviestas. Sviestamušė (muštokė). Tepus riebalų mišinys. Pasukos. Varškė. Varškės gamyba. Varškė pagal riebumą klasifikuojama. Grūdėtoji varškė. Išrūgos. Sūris. Nebrandinti (varškės). Ledai. Pieno gėrimas. Retesni pieno produktai. Riaženka. Kumysas. Kastinys. Krekenos.

Pienas ir pieno produktai. (2013 m. Gruodžio 02 d.). http://www.mokslobaze.lt/pienas-ir-pieno-produktai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 14:17