Pieno kokybinės ir kiekybinės sudėties vertinimas


Chemijos referatas.

“ Pieno kokybinės ir kiekybinės sudėties vertinimas ”. Karvės pieno cheminė sudėtis. Karvės pieno cheminė sudėtis procentais. Karvės pieno kokybinis vertinimas. Karvės pieno kokybinės sudėties svarba. Maisto produkto kiekybinis vertinimas.


Pieną ir jo produkus žmonės vartoja labia dažnai, dauguma, net kasdieną. Tačiau ar pienas nadingas žmogaus organizmui? Šiame savarankiškame darbe aprašysiu karvės pieno cheminę sudėtį, taip pat kokybinį ir kiekybinį vertinimą, išanalizuosiu kokybės sudėties svarbą.

Piene gausu vitaminų:  A, B6, B12, C, E, H, PP.

  • Chemija Referatai
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • Gintare
  • 12 puslapių (1860 žodžių)
  • Kolegija
  • Chemijos referatai
  • Microsoft Word 28 KB
  • Pieno kokybinės ir kiekybinės sudėties vertinimas
    10 - 2 balsai (-ų)
Pieno kokybinės ir kiekybinės sudėties vertinimas . (2017 m. Gegužės 17 d.). http://www.mokslobaze.lt/pieno-kokybines-ir-kiekybines-sudeties-vertinimas.html Peržiūrėta 2017 m. Gruodžio 15 d. 18:07