Pieno produktų biotechnologijos


Biologijos skaidrės.

Pieno produktų biotechnologijos. Zarasų „Ąžuolo“ gimnazija. Zarasai. Pieno produktai – įvairūs maisto produktai. Pienas. Pats pienas gali. Airanas. Nealkoholinis gėrimas, kuris gaminamas jogurtą skiedžiant vandeniu. Jogurtas. Rauginto pieno produktas, kuris susidaro bakterijoms fermentuojant pieną. Kefyras. Kefyras – fermentuotas. Grietinė. Grietinė – rūgštus riebaus pieno produktas. Varškės sūris. Varškės sūris – Rytų Europos virtuvių minkštas sūris. Varškė. Varškė – daug baltymų turintis rūgštus pieno produktas. Grūdėtoji varškė. Grūdėta varškė – mažo riebumo pieno produktas. Kondensuotas pienas. Kondensuotas pienas – karvės pienas, iš kurio pašalinta dalis vandens. Šaltiniai. Sviestas - Tai riebi, tik pieno kilmės emulsija. Grietinėlė -  riebus pieno.

  • Biologija Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 14 puslapių (1213 žodžių)
  • Gimnazija
  • Biologijos skaidrės
  • MS PowerPoint 57 KB
  • Pieno produktų biotechnologijos
    10 - 7 balsai (-ų)
Pieno produktų biotechnologijos. (2016 m. Kovo 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/pieno-produktu-biotechnologijos.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 04:07