Pieno sudėtis ir struktūra


Maisto technologijos konspektas. Pieno sudėtis ir struktūra. Pagrindiniai pieno. Komponentai. Struktūra. Pieno komponentų pasiskirstymas. Pieno baltymai. Kazeinai. Kazeinų struktūra. Kazeino micelė. Submicelės modelis. Išvados micelių modelio. Holt modelis. Kazeinai. Pagrindinės. Savybės. Išrūgų baltymai. Išrūgų baltymų grupės. Mažieji” baltymai. IB specifinės savybės. Baltymų biologinės funkcijos. Pieno baltymų išskyrimas. Stabilumas. Baltymų stabilumo veiksniai. Baltymų sąveikos jėgos. Baltymų panaudojimas. Pieno riebalai. Pieno lipidų sudėtis.

Pieno sudėtis ir struktūra. (2015 m. Gegužės 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/pieno-sudetis-ir-struktura.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 20:39