Pieno suvartojimo savaitinė analizė


Žemės ūkio referatas. Individualūs Manto Bagdonavičiaus pieno ir pieno produktų vartojimo ypatumai. Darbo tikslas. Maisto produktas Kcal Angliavandeniai Baltymai.


Pienas ir pieno produktai mūsų šalies gyventojams yra viena svarbiausių kasdien÷s mitybos dalis. Taip pat tai vienas iš pačių svarbiausių gyvūnin÷s kilm÷s produktų, turintis specialią maistinę vertę. Jame yra riebalų, baltymų, angliavandenių, mineralinių medžiagų, taip pat fermentų, vitaminų, organinių rūgščių – visų reikalingų medžiagų organizmui augti ir vystytis. Pienas gali būti naudojamas ir kaip dietinis produktas, nes turi maistinių, biologinių, energetinių ir gydomųjų savybių (Šernien÷, Sekmokien÷, 2006).

Darbo tikslas: Penkias dienas iš eilės stebėti savo mitybą, analizuoti savo racioną ir išskirti, kurią jo dalį sudaro pienas ir jo produktai.

Analizuoti suvartotų pieno produktų maistinę ir energetinę vertę, bei įvertinti kiek ir kokių šių produktų buvo suvartota, taip pat įvertinti jų poveikį organizmui;

  • Žemės ūkis Referatai
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 10 puslapių (889 žodžiai)
  • Universitetas
  • Žemės ūkio referatai
  • Microsoft Word 194 KB
  • Pieno suvartojimo savaitinė analizė
    10 - 4 balsai (-ų)
Pieno suvartojimo savaitinė analizė. (2015 m. Gruodžio 03 d.). http://www.mokslobaze.lt/pieno-suvartojimo-savaitine-analize.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 15:46