Pieno tyrimas


Pieno tyrimai. Pieno tyrimai pieno zvaigzdes. Pieno tyrimai praktikos ataskaita. Praktika pieno tyrimuose. Praktikos ataskaita vį pieno tyrimai. Darbai apie pieno chemine analze. Pieno cheminė sudėtis. Praktika ,,pieno tyrimai,,. Naujausi pieno sudeties tyrimai. Mokslines praktikos ataskaita.

Biologijos referatas. Įžanga. Maisto produkto cheminė sudėtis. Maisto produkto komponentų cheminės savybės. Maisto produkto komponentų cheminės savybės. Maisto produkto komponentų pokyčiai laikymo metu. Maisto produkto svarba. Maisto produkto žala. Maisto produkto mokslo tyrimai. Išvados. Literatūros sąrašas.


Tokią temą pasirinkau, nes norėjau sužinoti pieno naudą vartotojams, tikslią cheminę sudėtį, komponentų pokyčius, savybes ir ar iš tiesų dažnas pieno vartojimas sukelia alergijas, užkemša kraujagysles, didina insulino kiekį kraujyje? Juk piene, esantys riebalai teikia energijos, baltymuose yra visos aminorūgštys būtinos žmogaus organizmo baltymams susidaryti, o iš pieno sukraus, veikiant bakterijoms susidaro pieno rūgštis. Ir tai tik kelios savybės, iš daugelio. Pateikus pieno cheminę sudėtį, galėsiu spręsti apie produkto teikiamą naudą ar daromą žalą žmonėms. Išnagrinėjus atliktus mokslinius tyrimus su pienu, pateiksiu išvadas.

Pieno tyrimas. (2012 m. Gegužės 11 d.). http://www.mokslobaze.lt/pieno-tyrimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 16:24