Pobuvių banketų organizavimas skaidrės


Turizmo skaidrės. Pobūvių – Banketų organizavimas. Tikslas. Naudojantis įvairiais šaltiniais išnagrinėti. Uždaviniai. Išsiaiškinti kokia yra. Banketo sąvoka. Iškilmingi kviestiniai pietūs ar vakarienė kurio nors asmens ar įvykio garbei. Banketo istorija. Viskas prasidėjo nuo. Banketo organizavimas. 3. 2. Svečių susodinimas. Svečių aptarnavimas. Indai, įrankiai, taurės, prieskoninės ir patiekalai. Karališkasis Banketas. Išvados. Pobūvio vieta turi. Kad svečiai jaustųsi visa vakarą gerai. Trečiasis aspektas - kokybiškos vaišės. Be abejo negalima pamiršti stalo serviravimo – patikrinti visus indus.


Išsiaiškinti kokia yra banketo sąvoka, istorija. Ką turėtume apgalvoti prieš rengiant banketą. Kaip tinkamai susodinti ir aptarnauti svečius. Ką reikia žinoti apie indus, įrankius, taures, prieskonines ir patiekalus.

Pobūvio vieta turi būti paringta taip, kad tilptų ir komfortiškai jaustųsi kiekvienas svečias. Stalai turi būti nesugrūsti, praėjimai laisvi. Reikia nepamiršti derinti ne tik salės dekoracijas, bet ir stalo.

  • Turizmas Skaidrės
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 19 puslapių (270 žodžių)
  • Turizmo skaidrės
  • MS PowerPoint 2893 KB
  • Pobuvių banketų organizavimas skaidrės
    10 - 4 balsai (-ų)
Pobuvių banketų organizavimas skaidrės. (2015 m. Lapkričio 14 d.). http://www.mokslobaze.lt/pobuviu-banketu-organizavimas-skaidres.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 17:40