Praktika valgykloje


Maisto technologijos praktikos ataskaita. Įvadas. Įmonės struktūra ir valdymas. Įmonės gamybos kryptis ir pagrindinė gaminama produkcija. Įmonėje naudojamos darbo įrangos sąrašas. Kavinės „GREITA“ naudojamos įrangos sąrašas. Įmonėje galiojančios žmonių saugos ir sveikatos bei prieš gaisrinės ir higienos normų instrukcijos. Bendrosios priešgaisrinės saugos taisyklės. Bendrieji nuostatai. Higienos normų instrukcijos. Bendrosios nuostatos. RVASVT sistemos taikymas ir patiekalų kokybės kontrolės organizavimas įmonėje. Darbas gamybiniuose skyriuose. Daržovių skyrius. Mėsos-žuvies skyrius. Karštųjų patiekalų skyrius. Šaltųjų ir saldžiųjų patiekalų skyrius. Išvados.


Praktiką atlikau įmonėje MB ,,PETRONIS“. Įmonė iš praktikantų tikisi pastangų, pareigingumo, atsakomybės. Pavestus darbus stengiausi atlikti atsakingai ir kuo daugiau sužinoti apie įmonėje vykstančius procesus, susipažinti su prekėmis, technologinėmis kortelėmis, įvairių patiekalų gaminimo subtilybių, kurias įmonė naudoja darbo procese.

Darbas kolektyve man padėjo suformuoti darbo įgūdžius ir įgyti patirties. Su darbų ir saugos reikalavimais susipažinau jau dirbant įmonėje. Gauta nauda: išmokau gaminti įvairius gaminius ir patiekalus, skirti mėsos rūšis, naudotis virtuvės įrankiais ir inventoriumi.

Atlikta praktika MB „PETRONIS“ man iš tiesų patiko ir buvo labai naudinga. Tai atsakingas darbas, reikalauja daug pastangų, kruopštumo ir kantrybės.

Šioje praktikos ataskaitoje apžvelgiau įmonės MB „PERTONIS“ veiklą, charakterizavau įmonę.

Praktika valgykloje. (2014 m. Birželio 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/praktika-valgykloje.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 06:13