Prancūzijos virtuvė pristatymas


Technologijų skaidrės. “Pasaulio virtuvė Prancūzija,,. Įvadas. Apie šalį. Prancūzija. Grografinė padėtis. Klimatas. Ekonomika. Tradicijos. Religija. Maistas. Prancūzų virtuvė. Prancūzų virtuvė sąlygiškai skirstoma į tris rūšis. Gėrimai. Tradicijos. Nacionaliniai prancūzų patiekalai. Karšti ir šalti užkandziai. Tradiciniai saldieji patiekalai. Saldusis patiekalas. Šokoladinės karamelės pyragaitis su braškių padažu. Gaminimo eiga. Prancūziškas "Cremee Brulee". Gaminimo eiga. Karšti užkandžiai "Baguette". Gamonimo eiga. Greitas omletas. Gaminimo eiga. Nicos salotos. Gaminimo eiga.

Prancūzijos virtuvė pristatymas. (2014 m. Vasario 21 d.). http://www.mokslobaze.lt/prancuzijos-virtuve-pristatymas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 22:24