Prancūzų virtuvė skaidrės


Regionine prancuzu virtuve. Prancuzu virtuvės pagrindiniai patiekalai. Prancuzu pagrindiniai patiekalai. Prancūziškai virtuve. Receptai maisto patiekalu skaidres. Prancuzijos regionine virtuve. Normandijos tradiciniai patiekalai. Klasikine prancuzijos virtuve. Prancuzijos virtuve skaidres. Prancuzu tradiciniai patiekalai.

Kulinarijos skaidrės. Prancūzų virtuvė. Kuo ypatinga prancūzijos virtuvė? Nuostabaus skonio tradiciniais patiekalais. Vakarų pasaulyje pripažinta bene geriausia. Bendri prancūzijos virtuvės bruožai. Klasikinė žinoma kaip „haute kuisine". Šalies pasididžiavimas. Regioninė. Klasikinė prancūzų virtuvė. Klasikiniai patiekalai gaminami. Pasaulinio pripažinimo susilaukusi. Privalu laikytis keleto paprastų, tačiau labai svarbių taisyklių. Receptai yra nekeičiami. Daugybės padažų ruošimas. Prancūzų virtuvei būdinga. Įvairūs omletai ir sūrio suflė. Daržovių ir šakniavaisių naudojimas. Pieno produktų vartoja mažiau. Gardinamas naudojant sūrį. Rokforo. „camembert“ (kamambero). Reblošono. Brie. Pasižymi ir prašmatniais desertais. Pusryčiams. Pietūs. Labai paprasti. Svarbiausi žemės ūkio produktai. Jūrų valstybė. Prabangų pietų stalą dengdavo ne tik karaliams. Bordo vynai. Maistas prancūzijoje: tendencijos ir įpročiai. Valgio skonis. Virtuvės genijais jie laiko tuos. Prancūzijos regionai ir jų tradiciniai patiekalai. Normandija. Pusryčiams valgomų sviestinių bandelių. Bretanės kraštas. Lietiniai. Šampanės kraštas. Migdoliniai sausainiukai. Elzasas ir lotaringija. Kiaulienos patiekalai su raugintais kopūstais. Burgundija. Baltų galvijų mėsa. Garsėja vynų gamyba. Šiek tiek įdomių faktų.

Prancūzų virtuvė skaidrės. (2013 m. Kovo 02 d.). http://www.mokslobaze.lt/prancuzu-virtuve-skaidres.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 21:21