Protokolas ir etiketas Rusijoje


Etikos referatas.

Įvadas. Susitikimų protokolas pradžia ir eigos įvairovė. Vizitinės kortelės. Derybos kultūrinių veiksnių įtaka. Savo paties įvaizdis. Dovanos. Valgiai ir gėrimai. Išvados. Literatūros sąrašas.


Rusiška virtuvė – labai turtinga bei sena istoriją pasižyminti kulinarinė tradicija. Tradiciškas maistas išsiskiria tuo, kad nėra naudojama daug šviežių daržovių, o tokio dalyko kaip šaltojo stalo meniu nelabai rusai ir turi.Virtų daržovių salotos yra garsiausios Rusiškos salotos. Jų paprastumas buvo žinomas dar tuometinėje visoje TSRS. Iš karštų sriubų patiekalų, garsiausios ir dar dabar labai dažnai ragaujamos lietuvių: šči (kopūstų sriuba), ucha (žuvienė) ir barščiai. Mėsa rusiškoje virtuvėje naudojama labai plačiai. Populiariausi patiekalas - šašlykas. Taip pat Rusija garsėja įvairiais kvietinės tešlos gaminiais: koldūnai, virtiniai bei pyragėliai su mėsa, kurie yra žinomi visame pasaulyje. Karštieji patiekalai Rusijoje yra labai dažnai valgomi su garnyru.

Gėrimai – dalis populiariausių Rusijos virtuvei būdingų gėrimų yra išnykę, tačiau iš juodos duonis ir kitų ingredientų gaminama gira (kvas) yra žinoma visame pasaulyje. Alkoholiniai gėrimai Rusijoje irgi populiarūs. Seniausias iš jų yra midus, tačiau nacionaliniu rusų gėrimu yra laikoma degtinė.

  • Etika Referatai
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • Shitblet
  • 11 puslapių (1933 žodžiai)
  • Universitetas
  • Etikos referatai
  • Microsoft Word 525 KB
  • Protokolas ir etiketas Rusijoje
    10 - 2 balsai (-ų)
Protokolas ir etiketas Rusijoje . (2017 m. Gegužės 22 d.). http://www.mokslobaze.lt/protokolas-ir-etiketas-rusijoje.html Peržiūrėta 2017 m. Lapkričio 25 d. 05:49