Raugintų agurkų receptas


Technologijų laboratorinis darbas. MANO rauginti agurkai. Pasiruosiami naudotini ingridientai.


INFORMACIJAI: i 3 l. stiklaini priklausomai nuo parinktu agurku dydzio telpa 1,5 - 1,8 kg. agurku. Visa kita vanduo bei prieskoniai. Jokie siu uzraugtu agurku kaitinimai, uzvirinimai, bei surymo perpilimai po 3 ar 7 dienu nereikalingi, bei neleistini!

Turint laiko, bei noro - :) rauginimui paruostus agurkus, pries pat dejima i stiklainius galima nuplikyti verdanciu vandeniu, tuomet agurkai po rauginimo bus zalesnes spalvos, o ne blyskios zalsvos.

Jei gyvenate salia vynuogynu ir raugdami agurkus pagal pateikta MANO RAUGINTU AGURKU recepta savo viso laisvo laiko ir dar neisnaudojote - paeksperimentuokite ir ..... prisiskyne 20-25 vynuogiu lapus, bei suvynioje agurkus kiekviena atskirai i minetus vynuoglapius ir toliau viska darydami lygiai taip kaip nurodyta auksciau pasidziaukite savo gebejimais!

Patikekite - nenusivilsite!

Raugintų agurkų receptas. (2014 m. Gruodžio 29 d.). http://www.mokslobaze.lt/raugintu-agurku-receptas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 06:06