Raugintu pieno produktų mikrobiologija


Maisto technologijos referatas. Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Raugintų pieno produktų mikrobiologija. Skystųjų raugintų pieno produktų mikroorganizmai. Raugintas pienas. Grietinė. Jogurtas. Kefyras. Pieno produktai. Varškė. Raugintų pieno produktų ydos. Varškė. Pieno ir pieno produktų mikrobiologiniai kriterijai. Išvados. Literatūra.


Darbo tikslas:

Pateikti informaciją apie pieno produktų mikrobiologijos procesus, bendrai susipažinti su mikroorganizmais, kurie naudojami pieno produktų gamyboje. Trumpai supažindinti su pieno produktų mikrobiologija.

Darbo uždaviniai:

1.Susipažinti su pieno produktų mikrobiologija.

2.Išsiaiškinti kokie mikroorganizmai naudojami pieno produktų gamybai.

3.Išsiaiškinti pieno produktų ydas.

4.Nustatyti pieno ir pieno produktų mikrobiologinius kriterijus.

Raugintu pieno produktų mikrobiologija. (2014 m. Lapkričio 25 d.). http://www.mokslobaze.lt/raugintu-pieno-produktu-mikrobiologija.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 09:55