Renginio organizavimas gimtadienio organizavimas


Maisto technologijos savarankiškas darbas. Įvadas. Padėties analizė Uab „Laukinė orchdėja“. Užsakymo priėmimas. Plano ruošimas pobūviui. Gėlės. Užsakymas į virtuvę. Patalpų puošyba. Stalų serviravimas ir pobūvio meniu. Kainoraštis. Vakaro scenarijus. Susodinimo schema. Pobūvio analizė. Išvados. Literatūra. Priedai. Indų užsakymas į servizinę. Užsakymas į virtuvę.


Nutarta, kad svečiai renkasi nuo 17,30 valandos. Administratorė pasitinka svečius, maloniai pasisveikina, paduoda raktus ir palydi svečius prie jiems skirtų kambarių. Susirinkę svečiai renkasi vestibiulyje 17,00 valandą.

Šventinį vakarą pasirinkta vesti muzikantui. Jie aptarė pagrindinius šventės momentus su užsakovais ir kai kuriais svečiais. Šventinio vakaro vėdėjas turi žinoti, kuris svečias norės pasakyti kalbą ar sveikinimą. Taip pat buvo aptartas dovanų įteikimas.

Jau šventė prasideda, administratorė maloniai pakviečia visus susirinkusiu į pokylių salę, muzikantams grojant malonę ir negarsę muziką. Jubiliatas su žmona padėkoja visiems ir svečiai pradeda įteikinėti dovanas. Po dovanų įteikimo svečiai kviečiami prie stalo. Susėdus pasiūloma atidaryti šompano butelius ir sudainuoti ilgiausių metų. Baigus dainuoti, padavėjai atneša karštus patiekalus, kurie patiekiami nuo garbingiausių svečių, šiuo atveju nuo jubiliato ir jo žmonos. Baigus valgyti karštą patiekalą paskutiniam svečiui, nurenkamos lėkštės ir stalo įrankiai. Po to atnešamos lėkštės užkandžiams.

Renginio organizavimas gimtadienio organizavimas. (2014 m. Rugsėjo 18 d.). http://www.mokslobaze.lt/renginio-organizavimas-gimtadienio-organizavimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 03:22