Renginių organizavimas restorane


Vadybos referatas. Įvadas. Teorinė dalis. Maitinimo įmonės tipo pasirinkimas. – mečio jubiliejus. Maitinimo įmonės patalpų planas. Stalo įrankiai. Baro įrankiai. Svečių priėmimo estetika ir bendravimo etiketas. Renginio organizavimas. Meniu (valgiaraštis. Jubiliejaus meniu sudarymo taisyklės. Užkandžiai. Salotos. Karštieji patiekalai. Desertai. „Renginio organizavimo sąlygos. Renginio scenarijus. Jubiliejaus scenarijus. Valdymo schema. Tehnologiniai skaičiavimai. Meniu patiekalų žaliavos paskaičiuojamos atsižvelgiant į. Žaliavų ir maisto produktų tiekėjai. Žaliavų ir maisto produktų laikymas. Stalų serviravimo ypatumai. Patalpų paruošimas. Stalo serviruotė. Renginio kokybės analizė. Rekomendacijos. Išvados.


Temos aktualumas: šiais laikais renginių organizatorių yra labai daug, bet nedaugelis mėgaujasi savo darbu, vertina jį ir stengiasi kuo labiau įtikti savo klientams. Renginių organizatoriai atlieka didelį darbą, todėl žmonės gali nesirūpinti šventės organizavimo rūpesčiais.

Temos problema: tai labai aktuali tema. Dabar jau beveik nėra tokių žmonių, kurie patys sau susiorganizuoja šventę. Dabar yra darbuotojai patyrę, kurie stengiasi suorganizuoti kuo geresnę šventę, kad būtų kuo maloniau visiems svečiams.

Darbo tikslas: Suorganizuoti renginius „InTilsit“ restorane.

Darbo uždaviniai:

•pateikti informaciją apie „InTilsit“ restoraną;

•aptarti kaip sutinkamos ir kokios yra pagrindinės tradicijos kai kurių švenčių;

•sudaryti technologijos ir energinės vertės lenteles, bei paskaičiuoti savikainas;

•sudaryti organizuojamoms šventėms valgiaraščius;

•užtikrinti saugaus maisto gamybą;

•aptarti kokie naudojami įrengimai ir kaip jie eksploatuojami;

•aptarti resursus, biudžetą ir valdymą;

•pateikti išvadas ir rekomendacijas.

Metodai:

•Mokslinės literatūros analizė, jos tikslas sužinoti pagrindinius dalykus rūpimu klausimu.

•Išanalizuoti literatūros šaltinius.

Objektas: renginių organizavimas „InTilsit“ restoranas.

  • Vadyba Referatai
  • 2014 m.
  • 29 puslapiai (5780 žodžių)
  • Vadybos referatai
  • Microsoft Word 411 KB
  • Renginių organizavimas restorane
    10 - 3 balsai (-ų)
Renginių organizavimas restorane. (2014 m. Spalio 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/renginiu-organizavimas-restorane.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 11 d. 14:05