Renginių organizavimas


Renginiu organizavimas verslo planas skaidres .. Renginiu organizavimo rusys. Verslo planas renginiu dekoravimas.

Turizmo skaidrės. Alaus ir tortų renginys viešbučio teritorijoje. Renginio nauda senjoroms. Renginio nauda senjorams. Apie tortą Senjoroms. Naudingi Faktai apie alų senjorams. Alaus gydomosios savybės. Lietuviško alaus rūšys. Renginio aplinka. Senjorų užėmimas renginio metu. Renginio programa. Alaus palapinė. Tortu palapinė su paroda. Tortu palapinė. Literatūra.


Indrė Krivaitė Indrė Karvelytė Julija Germanavičienė Diana Kaminskaitė TA-11 gr.

Renginio tema: “Alaus ir tortų diena”. Renginio vieta: viešbučio teritorija. Renginio laikas: Dienos metas. Renginio trukmė nuo 15:00val. Iki 17:00val. Renginio dalyvių segmentas: pensininkai. Sezonas: vasara.

Renginio metu, senjoros sužinos: Tortų lietuviškos istorijos šaknis tortų rūšis kuriuose Lietuvos regionuose pirmiausiai buvo kepami tortai kuriuose Lietuvos regionuose buvo kepami skaniausi tortai sužinos seniausių ir skaniausių tortų receptūrą bei gaminimo būdus laikantis lietuviškų tradicijų.

Lietuviško torto šaknimis laikoma duona kuria dar vadina torto proprosenele. Lietuvoje tortų kepimas paplito pirmiausia Aukštaitijoje kur buvo kepami aukščiausios kokybės skaniausi miltiniai saldūs konditerijos gaminiai. Lietuvaitės kepdavo tortus iš po ranka turimų ingredientų tokių kaip miltai, cukrus, kiaušiniai, varškė, mielės, medus,skanindavo pertepdamos tortų biskvitus uogiene, grietine, skanindavo ivairiomis uogomis, riešutais aguonomis.

Šviesusis Tamsusis Pusšviesis Gyvasis-nepasterizuotas Kviečių Medaus Raudonųjų dobilų.

Viešbučio teritorijoje stovės keletas didelių palapinių su atitinkama atributika. Senjorams pvz. alaus palapinė bus puošta apyniais, šiaudais, įvairiomis medinėmis statinėmis, moliniais ąsočiais ir bokalais, vaišinama sūriu ir vytinta mėsa prie alaus, animatoriai pasakotu apie lietuviško alaus gaminimo tradicijas, ir jų būdus, taip pat papasakotų apie aludarystę, o senjorėms palapinė galės būti puošta reikiamomis priemonėmis tortams iškepti, tai galės būti servetėlės tortams, ingredientai dubenėliuose pvz. medus, uogienė ar cukraus pudra, miltai. Palapinėje senjoros bus vaišinamos natūraliomis žolelių arbatomis, animatorius pasakos apie jų gydomąsias savybes.

  • Turizmas Skaidrės
  • 2014 m.
  • 22 puslapiai (1039 žodžiai)
  • Turizmo skaidrės
  • MS PowerPoint 8544 KB
  • Renginių organizavimas
    10 - 2 balsai (-ų)
Renginių organizavimas. (2014 m. Kovo 14 d.). http://www.mokslobaze.lt/renginiu-organizavimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 18:51