Restorano analizė


Restoranu analize. Medžiaginės servetėlės restoranams. Restoranas referatas. Restoranas kursinis darbas. Serveteles restoranams. Jovarelis kavine. Restorano apsvietimo pavyzdziai. Greitas maistas restoranas referatas. Restoranao analize. Restoranu meniu aplankai.

Ekonomikos referatas. Įvadas. Restoranas “galia. Kavinė – aludė. Restoranas “užsuk. “jovarėlio” karčema. Literatūra. Per tris savaites mes turėjome ištirti. Restoranus ir. Kitokio tipo maitinimo įmones, atlikti pirminių duomenų anlizę ir gautos informacijos pagrindu pateikti išvadas. Būtent tai mes ir pateikėme šioje vilniaus ir druskininkų maitinimo įmonių analizėje.


Tel. (+370) 313 605 15 .

Www. Galia. Lt . Restorane darbuotojų skaičius priklauso nuo metų laiko bei tuo metu rengiamų renginių, bet paprastai dirba 1-as barmenas, 1-a padavėja, 2-i virėjos, 1-a indų plovėja.

. Yra viena valgymo salė, kurioje puslankiu išsidėstę 30 staliukų, o viduryje – didelė šokių aikštelėvisa tai yra druskininkų centrinėje alėjoje. Netoliese yra druskininkų savivaldybė, pramogų aikštė, cerkvė, mindaugo paminklas, keletas sanatorijų, todėl ši maitinimo įmonė yra gausiai lankoma turistų bei kitų poilsiautojų. Kadangi druskininkai nėra labai didelis miestas tai iš centro, su 1-5 autobusu, galima nuvažiuoti į bet kurį mikrorajoną. Nuo stoties restoraną pasieksite su arba autobusu.

. Restorano grindys dengtos parketu, sienos nudažytos geltona spalva, kuri patalpai suteikia šilumos ir jaukumo. Yra daug gyvų augalų vazonėliuose bei nedidelis akvariumas prie įėjimo. Dažniausiai groja klasikinės muzikos kompaktinės plokštelės, bet yra scena su pianinu ir kartais ten vyksta gyvo garso koncertai. Patalpoje geras apšvietimas, yra keletas prožektorių, o salės viduryje įrengtas disko rutulys, kuris vakare lankytojams kuria romantišką aplinką.

Stalai padengti baltomis staltiesėmis, ant kurių dar yrs mėlynos servetėlės. Kėdės labai patogios, minkštos, aptrauktos ant baltų, porceleninių lėkščių susuktos ir vertikaliai pastatytos medžiaginės servetėlės. Įrankiai sudėti pagal visus serviravimo reikalavimus. Prie kiekvienos lėkštės yra po kruopščiai išblizgintą taurę.

. Restorane iš tiesų didelis ir įdomus patiekalų asortimentas. Restorano darbuotojai buvo labai malonūs ir davė mums atsišviesti restorano meniu, kurį mes įdėjome į atskirą aplanką. Pastebėjome, kad kainos yra išties nedidelės, o patiekalų pavadinimai dar negirdėti ir gana egzotiški, pvz.

Adomas ir ieva valtyje (vištiena, sūris, riešutai) .

murzilka (ledai su šokoladu) .

musei skauda galvą (obuoliai, kriaušės, persikai, ananasai, kivi, jogurtas) .

  • Ekonomika Referatai
  • 2011 m.
  • 20 puslapių (3713 žodžių)
  • Ekonomikos referatai
  • Microsoft Word 53 KB
  • Restorano analizė
    8 - 1 balsai (-ų)
Restorano analizė. (2011 m. Birželio 22 d.). http://www.mokslobaze.lt/restorano-analize.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 02:58