Restorano kavinės verslo planas


Restorano verslo planas. Verslo planas kavine. Verslo planas restoranas. Kavines planas. Kavines verslo plano pavyzdys. Verslo planas kavines. Restoranas verslo planas. Verslo planas restoranui. Verslo planas apie kavine. Kavines rinkodaros planas.

Vadybos verslo planas. Verslo aprašymas. Verslo srities aprašymas. Steigiamos įmonės rūšis. Įmonės tikslai ir uždaviniai. Marketingas. Rinkos apžvalga. Rinkos dalies išskirimas. Konkurencijos analizė. Marketingo planas. Kainų politika. Pardavimo strategija. Reklama ir rėmimas. Gamyba. Gamybos paslaugų aprašymas. Vietos analizė. Patalpos. Įrengimai. Transportas. Žaliavos ir tiekėjai. Vadyba. Savininkai ir valdytojai. Įmonės valdymo struktūra. Rizikos vertinimas. Finansai. Reikiamos lėšos ir jų panaudojimas. Nenuostolingo taško analizė. Prognozuojami ekonominiai rodikliai. Išvados. Litartūra. Priedai.


Būtent dėl šios priežasties sumaniau įkurti rokiškio mieste, pačiame centra kavinę, kuri bus orientuotas visų pirma į šviežią, bei sveiką maistą. Darbo objektas – naujai steigiama kavinė „rokana“. Darbo tikslas – parengti kavinės „rokana“ verslo planą.

Pagal nuomos sutartį už patalpas įmonė turės mokėti 3600 lt, į nuompinigius ne įskaičiuotos išlaidos už komunalines paslaugas. Įmonėje dirbs 13 darbuotojų. Priėmimas į darbą vyks konkursinę tvarka, bus atsižvelgiama į patirtį, išsilavinimą, kvalifikaciją, norą dirbti ir kita.

Per paskutiniuosius kelerius metus lietuvoje pagausėjo kavinių.

Rūsyje patalpa bus didesnė, reikalui esant, ji bus uždaroma, todėl niekas nesutrukdys įsimylėjėlių porelei ar dalykinio pasitarimo susirinkusiems verslininkams. Rami muzika pades atsipalaiduoti ir pakels nuotaiką pavargusiems. Lankytojas čia bus visada maloniai aptarnautas. Norintys papusryčiauti ar romantiškai pavakarieniauti kavinėje ras spalvingą valgiaraštį, iš kurio patiekalą išsirinks ir išrankiausias klientas. Kavinėje bus organizuojami šventiniai vakarai, furšetai, prezentacijos, vestuvių pobūviai, užsakomi gedulingi pietūs iki 120 žmonių, kavinės personalas rengia šventes namuose ar kitur kur pageidaus klientas. Kavinė stebins nekasdieniška aplinka ir išskirtine aukšto lygio europietiška virtuve, kuri galės pasiūlyti platų patiekalų asortimentą. Kavinės darbo laikas bus nuo 1000val. Iki 22val. Šioje kavinėje lankysis įvairaus amžiaus ir įvairių specialybių lankytojai, daugiausia lankytojų manau bus pietų metu, pačiame centre labai daug įmonių, bankų.

Uab “rokana” suinteresuota gauti kuo didesnį pelną, nes nuo to priklausys jos gyvavimo laikas. Pelną galima padidinti plečiant įmonės gaminamų produktų pardavimo apimtį, mažinant prekių savikainą. Pelnas priklauso nuo to, kaip bus suformuotas asortimentas, ar tinkamai pasirinkta prekė, ar ji turės paklausą.

Uab “rokana” asortimentas bus gana platus. Nors laikui bėgant tikimasi jį dar labiau išplėsti. Didesnis vartotojų antplūdis bus prieš šventes arba jų metu. Tam įtakos turės malonus kvalifikuotas aptarnavimas, tarnautojų komunikabilumas, mokėjimas bendrauti, jauki atmosfera.

  • Vadyba Verslo planai
  • 2012 m.
  • 59 puslapiai (10912 žodžių)
  • Universitetas
  • Vadybos verslo planai
  • Microsoft Word 126 KB
  • Restorano kavinės verslo planas
    10 - 1 balsai (-ų)
Restorano kavinės verslo planas. (2012 m. Balandžio 11 d.). http://www.mokslobaze.lt/restorano-kavines-verslo-planas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 18:43