Restorano paslaugų analizė


Vadybos kursinis darbas. Restorano paslaugų analizė. Įvadas. Norminiai dokumentai, reglamentuojantys veiklą restoranams. Restorano suteikiami duomenys. Nuomonė apie teikiamas paslaugas. Apklausos rezultatų analizė. Išvados. Literatūra.


Darbo tikslas – išanalizuoti restorano „x“ veiklą, aptarnavimą, žmonių lankymąsi jame.

Uždaviniai:

1.Išnagrinėti analizuojamą veiklą reglamentuojančius dokumentus.

2.Restorano suteikiama informacija apie jo veiklą.

3.Asmeninė nuomonė apie paslaugos teikimą.

4.Apklausos analizė.

Šiame darbe buvo pateikti dokumentai, kurie reglamentuoja prekybą alkoholiniais gėrimais,

cigarėtėmis. Be leidimo restorane aišku būtų griežtai draudžiama prekiauti šiais produktais. Jei

restoranas be leidimo prekiautų, tai atsakingi asmenys būtų patraukti draudžiamąjai atsakomybei.

Taip pat pateikti šie įstatymai: maisto, saugos ir sveikatos.

Restorano paslaugų analizė. (2013 m. Rugsėjo 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/restorano-paslaugu-analize.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 02 d. 20:13