Restorano personalo valdymas


Restorano organizacine struktura. Restorano valdymas. Restorano struktura. Restorano valdymo struktura. Restoranu valdymo sistos. Restoranu valdymo struktura. Darbo uzmokescio sistema restorane. Su vadybos klausimais susiduriame kiekviena diena. Restorano organizacinės struktūros. Sekmingas restorano valdymas.

Vadybos referatas. Įvadas. Įmonės veikla. Trumpa įmonės veiklos charakteristika. Įmonėje atliekami darbai ir funkcijos. Darbuotojų skaičius pagal personalo kategorijas. Įmonės organizacinė valdymo struktūra. Darbo aprašymas ir reikalavimų profilis. Darbo vietos / pareigybės darbo aprašymas. Reikalavimai darbo vietą / pareigybę užimančiam darbuotojui. Darbo užmokesčio sistema. Darbo užmokesčio struktūra. Pastovus (bazinis) darbo užmokestis. Kintamas darbo užmokestis. Darbo užmokesčio apskaičiavimas. Premijavimo rodikliai. Personalo parinkimas. Paieškos šaltiniai. Pareigybės / darbo vietos reklama. Reikalaujami dokumentai. Personalo atranka. Išvados. Literatūros sąrašas.


Su vadybos klausimais susiduriame kiekvieną dieną, visose gyvenimo srityse. Daugelis šių klausimų susiję su konkrečiu asmens darbu, nuo kurio priklauso ir šalies ekonominė padėtis. Vadybos žinios turi padėti pasirinkti optimalias verslo sritis, priimti ekonominius sprendimus ir ūkininkavimo metodus.

Verslo įmonės valdymas atitinka vadybos sąvoką. Vadybos terminą sukūrė ir pasiūlė vartoti įžymus valdymo mokslo teoretikas ir propaguotojas vytautas andrius graičiūnas. Be vadybos neišsiversi jokioje organizacijoje (ar tai būtų pramonės, žemės ūkio įmonė, ar valstybės valdymas), jos reikia kiekviename procese ( ir socialiniame, ir techniniame).

Personalo vadyba vadybos moksle atsirado kaip objektinė specializacija. Kaip sisteminis mokslas apie personalo valdymą pradėtas analizuoti tik šį šimtmetį.

Šio darbo pagrindinis tikslas yra atsižvelgus į įmonės veiklos pobūdį atlikti pasirinktų darbo vietų analizę, sukurti darbo užmokesčio sistemą ir sudaryti personalo parinkimo procedūrą. Šiame darmano nagrinėjama įmonė yra restoranas kuršis . Šiai įmonei aš sudarysiu visą reikalingą personalą, skaičiuosiu darbo užmokestį ir atrinksiu tinkamus darbuotojus. kuršis nidoje nuo seno džiugina lankytojus skaniais ir įvairiais patiekalais taip pat geromis kainomis. Čia vaišinami ne tik nidos gyventojai, bet ir į nidą atvykstantys turistai iš įvairių pasaulio šalių taip pat Lietuvos poilsiautojai. Kolektyvo patirtis ir išradingumas, suteikia svečiams malonų apsilankymą šiame restorane. Pagrindinės kuršio teikiamos paslaugos, - maitinimas, turistinių grupių priėmimas ir aptarnavimas bei įvairių švenčių organizavimas. Rengiame vestuvių pokylius, krikštynas, vaikų gimtadienius; įvairioms firmoms - jubiliejatstovų (įgaliotinių) vardai, pavardės, jų įgaliojimai: laima sutkienė – įmonės vadovė, rita kazlausk. Gamybos darbo organizaužtikrina aukštą gamybos darbo orgkaip matome viso įmonėje dirba 31 darbuotojas. Pagal profesinę specializaciją darbuotojai skirstomi į pagrindines kategorijas: vadovai, specialistai, pagrindiniai darbininkai, pagalbiiš šios lentelės matome, kad pagrindiniai įmonės darbininkai sudaro beveik 26 proc. , pagalbiniai darbininkai - 32 proc. , vadovai sudaro proc. , specialistaipirmiausia, reikėtų pasakyti, kad įmonės dirbančiųjų skaičius mažai keičiasi. Šiuo metu įmonėje dirba 31 žmogus. Vadovaujantis personalas, specialistai yra. Uab kuršis veiklą koordinuoja įmonės savininkė. Įmonės buhalterinę apskaitą ir finansus tvarko buhalterė.

  • Vadyba Referatai
  • 2011 m.
  • 54 puslapiai (10088 žodžiai)
  • Universitetas
  • Vadybos referatai
  • Microsoft Word 115 KB
  • Restorano personalo valdymas
    10 - 1 balsai (-ų)
Restorano personalo valdymas. (2011 m. Vasario 18 d.). http://www.mokslobaze.lt/restorano-personalo-valdymas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 02:55