Restorano „Senoji trobelė“ analizė


Vadybos kursinis darbas. Įmonės veiklą. Trumpa įmonės charakteristika. Įmonėje atliekami darbai ir funkcijos. Įmonės organizacinė valdymo struktūra. Pagrindiniai įmonės padaliniai. Darbo analizė ir reikalavimų profiliai. Pareigybių / darbo vietų darbo analizė. Išvados.


Direktorius, analizuoja bendrovės ūkio gamybos – finansų veiklą ir pagal buhalterinės apskaitos duomenis nustato ekonomijos šaltinius ar nuostolio priežastis. Kas mėnesį suveda gamybos užduočių vykdymo ir pagrindinius ekonominius rodiklius, apie tai informuoja įmonės savininkę. Dalyvauja materialinių vertybių inventorizacijoje, tvarko inventorizacijos apskaitą.. Išsilavinimas aukštasis universitetinis bakalauras; kryptis – vadyba;ekonomika, specialybė - vadyba

Jis atsiskaito įmonės savininkui, kartu dirba su restorano vadybininku organizuodamas akcijas. Už organizacijos ribų ryšius palaiko su tiekėjais.

Direktorius privalo kelti savo profesinę kvalifikaciją, tobulinti užsienio kalbos ir nuolat sekti LR įstatymų pakeitimus.

Darbuotojų poreikio nustatymas, darbuotojų paieška, naujai priimtų darbuotojų adaptacija. Išsilavinimas aukštasis universitetinis bakalauras; kryptis – ekonomika, personalo valdymas; specialybė - personalo vadyba.

Administratorė privalo kelti savo profesinę kvalifikaciją, nuolat sekti LR įstatymų pakeitimus priimant ir atleidžiant darbuotojus.

Įmonėje užtikrina reikiamų specialybių, profesijų ir kvalifikacijų darbuotojų komplektavimą.

Organizuoja darbuotojų darbo veiklos, atestacijų, konkursų laisvoms vietoms užimti įvertinimą.

Rengia darbuotojų dalykinių savybių, jų karjeros motyvavimo įvertinimą.

Pranešti tiesioginei vadovybei apie visus išaiškintus įmonės (struktūrinių padalinių) veiklos trūkumus vykdant savo pareigas ir siūlyti būdų jiems šalinti.

Užklausti įmonės struktūrinių padalinių vadovų, specialistų ir kitų darbuotojų reikiamos informacijos (ataskaitų, paaiškinimų ir t.t.).

Įmonės direktoriaus reikalauti suteikti pagalbą vykdant savo pareigas.

Už saugos ir sveikatos darbe pažeidimus.

Vadybininkas tiesiogiai atsiskaito įmonės direktoriui..Vadovauja personalo skyriaus darbininkams. Dirba kartu su administratore. Palaiko ryšius su prekių tiekėjais ir užsakovais.

Buhalterio funkcijos yra šios: organizuoti įmonės buhalerinę apskaitą, užtikrinti, kad finansinės ir mokestinės atskaitomybės formos būtų parengtos tiksliai ir laiku, užtikrinti buhalterinių įrašų teisingumą, kontroliuoti, kad racionaliai būtų naudojami įmonės ištekliai, užtikrinti, kad teisingai būtų apskaitomos piniginės lėšos, trumpalaikis ir ilgalaikis turtas, įmonės savininkų nuosavybė, įmonės skolos bei skolos įmonei, teisingai apskaičiuoti ir laiku pervesti atlyginimai, mokesčiai į valstybės biudžetą, socialinio draudimo fondą. Buhalteris privalo vykdyti išankstinę ir einamąją finansų kontrolę, kontroliuoti ar laikomasi nustatytų piniginių lėšų, prekinių ir materialinių vertybių priėmimo bei išdavimo reikalavimų, įmonės materialiojo turto, piniginių lėšų, atsargų, gautinų sumų, įsipareigojimų inventorizavimo tvarkos, ar teisingai nurašomi trūkumai, įsiskolinimai ir nuostoliai. Buhalteris turi turėti aukštąjį (buhalterinį, ekonominį) išsilavinimą.

  • Vadyba Kursiniai darbai
  • 2015 m.
  • 15 puslapių (2135 žodžiai)
  • Kolegija
  • Vadybos kursiniai darbai
  • Microsoft Word 50 KB
  • Restorano „Senoji trobelė“ analizė
    10 - 8 balsai (-ų)
Restorano „Senoji trobelė“ analizė. (2015 m. Gegužės 02 d.). http://www.mokslobaze.lt/restorano-senoji-trobele-analize.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 02 d. 20:10