Restorano vadybininkas


Turizmo konspektas. Restorano vadybininkas.


Suruošia, spausdina ir perduoda restorano administratoriui restorano pagrindinius meniu, proginius meniu bei kontroliuoja, kad meniu būtų švarūs, tvarkingi

Kompetentingai siūlo klientams pirkti restorano paslaugas, lanksčiai reaguoja į jų pageidavimus

Atsako į užklausimus dėl paslaugų emailais, telefonais ir toliau veda korespondenciją su klientu.

Pildo restorano internetinį puslapį naujienomis (tariasi su restorano vadovu Linu ir Rasa M.)

Vieną kartą per savaitę būna pusryčiuose ir prižiūri jų metu klientus, užtikrina padavėjų sklandų darbą, prižiūri pusryčių stalo asortimentą. Po tokio apsilankymo parašo trumpą ataskaitą Rasai Martens

Mažiausiai vieną kartą per savaitę būna restorane iki 22:00val., pasitinka svečius, juos pasodina, stebi padavėjų darbą. Esant reikalui sprendžia konfliktus su svečiais, taip pat savo nuožiūra pamalonina pastovius restorano svečius extra užkandėle ar pan. Po tokio apsilankymo parašo trumpą ataskaitą Rasai Martens

Kontroliuoja visų restorano padavėjų aprangą ir esant reikalui duoda pastabas dėl neatitikimo išvaizdos reikalavimams padavėjui. Jei pažeidimas neištaisomas, restorano vadybininkas privalo rašyti tarnybinį raštą ir taip informuoti gen.direktorių.

  • Turizmas Konspektai
  • 2015 m.
  • 2 puslapiai (350 žodžių)
  • Turizmo konspektai
  • Microsoft Word 8 KB
  • Restorano vadybininkas
    10 - 9 balsai (-ų)
Restorano vadybininkas. (2015 m. Balandžio 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/restorano-vadybininkas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 03:00