Restorano verslo planas


Verslo planas restoranas. Verslo planas nemokamai. Verslo planai nemokamai. Kavines vizija. Restorano tikslai. Verslo planas restoranui. Viesbucio misija vizija tikslai. Restorano misija ir vizija. Restoranas verslo planas. Restorano vizija.

Verslo verslo planas. Verslo planas - restoranas. Verslo plano santrauka. Idėja. Misija. Vizija. Tikslai. Galimi rizikos veiksniai. Marketingo strategija. Konkurencinė aplinka. Patalpos ir įrengimai. Tiekėjai. Personalas. Finansinė informacija. Bendrosios išvados.


Aš steigiu uždarąją akcinę bendrovę – restoraną “Just the Best” Vilniaus miesto centre – Vilniaus gatvėje 12. Ši vieta labai patogi susisiekimo ir strateginių taškų atžvilgiu. Nei vienas turistas, svečiuojantis Lietuvos sostinėje, nepaliks be dėmesio senąją Vilniaus gatvę. Be to žmonėms, dirbantiems šalia esančiose parduotuvėse, savivaldybėje ir kitose įmonėse bus labai patogu užeiti pietų ir atsipalaiduoti į mano jaukiujį “Just the Best” restoraną. Žmonės, apsigyvenę viešbutyje, esančiame prie pat restorano irgi nepaliks be dėmesio jaukais restoranėlio.

Įmonės pagrindinė paskirtis – patenkinti žmonių, pasirinkusių sveiką ir skanų maistą, poreikius ir maloniai nustebinti gurmanus išskirtiniu patiekalų skoniu.

Kiekviename versle pasitaiko nesėkmių bei kritinių situacijų, firma pelną gauna nuolatos rizikuodama, konkuruodama su kitomis firmomis. Verslininkui labai svarbu sugebėti valdyti riziką. Priimant įvairius rizikingus sprendimus iškyla ne tik pavojus patirti nuostolius, prarasti pajamas, pelną arba jo dalį bet yra tikimybė viršyti laukiamą efektą.

Labai svarbų vaidmenį kiekvienoje įmonėje atlieka personalas, todėl aš asmeniškai vesiu pokalbį su kiekvienu potencialių darbuotoju ir nustatysiu jiems tam tikrus reikalavimus. Pats svarbiausias reikalavimas priimant į darbą būtų tas, kad darbuotojai būtų lojalūs ir sugebėtų siekti bendro tikslo, bet ar tokie yra įmonės darbuotojai galima sužinoti tik kurį laiką su jais pabendravus. Personalą sudaro 17 žmonių.

Restoranas “Just the Best” aptarnaus žmones turinčiuos aukštas bei labai aukštas pajamas, tai galėtų būti verslininkai iš Lietuvos ir užsienio, pasiturintys miesto gyventojai ir svečiai.

Restoranas dirbs:

Pirmadienis – ketvirtadienis nuo 10 iki 23 val.

Penktadienis – sekmadienis nuo 11 iki 24 val.

Pagrindiniai mano restorano ypatumai: patiekalų įvairumas, aukšta kokybė (kiek maisto produktų, tiek ir aptarnavimo).

Visi atlikti tyrimai, be abejonės, padės sėkmingai ir pelningai egzistuoti rinkoje.

  • Verslas Verslo planai
  • 2012 m.
  • 21 puslapis (4552 žodžiai)
  • Mokykla
  • Verslo verslo planai
  • Microsoft Word 64 KB
  • Restorano verslo planas
    10 - 1 balsai (-ų)
Restorano verslo planas. (2012 m. Lapkričio 19 d.). http://www.mokslobaze.lt/restorano-verslo-planas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 11:45