Rūgščių poveikis odai


Kosmetologijos skaidrės. Lietuviška profesionali kosmetika O. D. A. . (Optimum Derma Aciditate Professional). Lyginamoji rūgščių charakteristika. Glikolio rūgšties savybės suteikia galimybių spręsti šias odos problemas. Pieno rūgštis naudojama. Poveikių į konkrečią problemą palygiimas. Spuoguota, porėta, riebi oda. Poveikių į konkrečią problemą palygiimas. Jautri oda, linkusi į alerginius bėrimus. Poveikių į konkrečią problemą palygiimas. Hiperpigmentacija. Poveikių į konkrečią problemą palygiimas. Raukšlių profilaktika. Poveikių į konkrečią problemą palygiimas. Imunitetas. Profesinė linija O. D. A. Glikolio rūgštis. Profesinė linijas O. D. A. Pieno (lactic) rūgštis. Individualios priežiūros priemonės. Glikolio linija. Regeneruojamasis kremas jautriai odai 5%. Regeneruojamasis–stangrinamasis kremas 7%. Regeneruojamasis kremas spuoguotai odai 10%. Paakių kremas. Aktyvus prausiklis 7%. Serumas. Maskuojantis antialerginis kremas. Balzamas. Detergentas Lactic 5%.


Alfa-hidroksi rūgščių lyginamoji charakteristika, jų pritaikymas kosmetologinėje praktikoje O.D.A. profesionalios kosmetikos pristatymas.

Odos cheminio šveitimo klasifikacija: Lengvas 20% - 30% Vidutinis 40% - 50% Gilus 60% - 70%.

Stipriam odos drėkinimui (NMF) Odos elastingumo padidinimui Esant hiperpigmentacijai Jautriai, sausai odai – nesukelia alerginių reakcijų reguliuoja drėgmės balansą Šviesinti papilkėjusias “rūkalių” odas Sušvelninti odos tekstūrą (Eksfoliacija) Vienkartinėms “grožio” procedūroms Lengvam veido valymui.

Poveikių į konkrečią problemą palygiimasSpuoguota, porėta, riebi oda.

Pieno rūgštis Didesnis pH, didesnė molekulė Priešuždegiminins poveikis Imunitetas.

Glikolio rūgštis Žemesnis pH, mažesnė molekulė Priešuždegiminins poveikis Imunitetas.

Pieno rūgštis Anaerobinės glikolizės produktas Suskyla į CO2 ir H2O.

Glikolio rūgštis Krebso ciklas - CO2 ir H2O Žemesnis pH.

Pieno rūgštis Stipresnės eksfoliacinės savybės Dalyvauja melanogenezės procese Melaninas virsta tirozinu Mikrocirkuliacija, imunitetas.

Glikolio rūgštis Stiprios eksfoliacinės savybės Reguliuoja melanocitų aktyvumą Mikrocirkuliacija.

1-2 procedūros Su glikolio rūgštimis 25-35%.

3 procedūra su glikolio rūgštimis 25-35 %.

5-6 procedūra su glikolio rūgštimis 25-70%.

Detergentas Lactic 9% Lactic acid 20% Lactic acid 40% Stangrinamoji dumblių kaukė.

Regeneruojamasis kremas jautriai odai 5% Regeneruojamasis –stangrinamasis kremas 7% Regeneruojamasis kremas spuoguotai odai 10% Paakių kremas Aktyvus prausiklis.

Juodojo graikinio riešuto (Black Walnut) preparatai tradiciškai naudojami kovojant su bakterijomis, virusais, esant grybeliniams pakenkimams. Jis pasižymi priešvėžiniu ir antimutageniniu poveikiu pasireiškiančiu, turint įvairių odos problemų.

Rūgščių poveikis odai. (2014 m. Gruodžio 02 d.). http://www.mokslobaze.lt/rugsciu-poveikis-odai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 12:25