Rūkytų mėsos produktų mikrobiologija


Biologijos skaidrės. Darbo tikslas supažindinti su rūkytų mėsos gaminių mikrobiologija. Mikroorganizmų augimo dėsningumai mėsos gamybos metu. Šaltas mėsos gaminių rūkymas. Karštas mėsos gaminių rūkymas. Pradinės kultūros rūkytų mėsos produktų gamyboje. Mikroorganizmų taikymo tikslingumas. Brendimo procesas priklauso nuo. Rūkytų mėsos produktų gedimai. Rūkytų mėsos produktų apsauga nuo gedimų. Vartojimo trukmė. Apibendrinimas. Naudota literatūra.

  • Biologija Skaidrės
  • 2014 m.
  • 18 puslapių (708 žodžiai)
  • Kolegija
  • Biologijos skaidrės
  • MS PowerPoint 88 KB
  • Rūkytų mėsos produktų mikrobiologija
    10 - 4 balsai (-ų)
Rūkytų mėsos produktų mikrobiologija. (2014 m. Gegužės 07 d.). http://www.mokslobaze.lt/rukytu-mesos-produktu-mikrobiologija.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 16:11