Rusijos patiekalai


Maisto technologijos referatas.

Rusijos patiekalai. Rusiškas Befstrogenas. Gaminimo eiga. Rusiški koldūnai Ingredientai. Rusiškas sūrio pyragas Ingredientai. Bandelės su mėsa Ingredientai. Rusiškos salotos. Naudota literatūra.


Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Grūstus krekerius sumaišome su 0,25 stiklinės tirpinto sviesto ir gauta mase išklojame kepimo formos dugną. Kepimo formą patartina iškloti folija. Dideliame dubenyje su plaktuvu ištriname varškės sūrį iki vientisos masės. Tuomet supilame cukrų, kavą, pieną, kavos likerį, įdedame 1 šaukštą tirpinto sviesto bei vanilę ir viską gerai išmaišome. Galiausiai įmaišome kiaušinius ir gautą masę supilame į kepimo formą ant krekerių pagrindo. Kepame apie 40 min. Iškeptą pyragą paliekame atvėsti ir atvėsusį padėti bent 4 val. į šaldytuvą. Prieš patiekiant pyragą apšlakstykite tirpintais pienišku bei baltuoju šokoladais. Skanaus.

Sekėsi labai gerai buvo labai įdomus darbas su sunkumais nesusidūriau tik , kad buvo sunku rasti istorija. Buvo daug įdomios informacijos. Ir daug įdomių receptų.

Rusijos patiekalai. (2016 m. Kovo 17 d.). http://www.mokslobaze.lt/rusijos-patiekalai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 04:31