Saldžiųjų patiekalų patiekimas ir vaisių patiekimas


Kulinarijos skaidrės. Saldžiųjų patiekalų patiekimas ir vaisių patiekimas. Pirmiausia patiekiami karštieji,paskui šaltieji saldieji patiekalai, prie kurių priskiriama ir saldžioji sriuba. Patiekiami specialiose vazelėse, kurios gali būti su kojele ir be jos. Įvairūs pyragaičiai, spurgos, žagarėliai patiekiami ant popierinėmis servetėlėmis išklotų padėklų ar lėkščių. Patiekiant karštuosius saldžiuosius patiekalus, kiekvienam asmeniui dedami deserto ar užandžių įrankiai. Vaisių patiekimas Vaisiai ( iš anksto nuplauti ir nusausinti) patiekiami bendrose krištolo. Patiekiant vaisių salotas, keptus ar konservuotus vaisius – deserto šaukštas ir deserto šakutė. Vaisiai uogos.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2015 m.
  • 11 puslapių (325 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 635 KB
  • Saldžiųjų patiekalų patiekimas ir vaisių patiekimas
    10 - 5 balsai (-ų)
Saldžiųjų patiekalų patiekimas ir vaisių patiekimas. (2015 m. Vasario 08 d.). http://www.mokslobaze.lt/saldziuju-patiekalu-patiekimas-ir-vaisiu-patiekimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 18:30