Šaltibarščiai


Kulinarijos skaidrės. Šaltibarščiai. Šaltibarščiai labai populiarus bei labai skanus lietuviškas valgis. Šaltibarščiams reikės. Burokėlių stiklainiai 2 apie 500g Kietai virtų kiaušinių 3 vnt. Gaminimas. Išvirtus kiaušinius nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Agurkus supjaustykite nedideliais simetriškais gabalėliais. Susmulkinkite krapus ir svogūnų laiškus. Burokėlius iš stiklaino sukrėskite į didelį dubenį. Suberkite smulkintus agurkus, žalumynus. Supilkite ant viršaus kefyrą ir įberkite žiupsnelį druskos. Viska sumaišykite ir atšaldykite šaldytuve. Šaltus šaltibarščiaus geriausia pateikti su karštomis bulvėmis. . Skanaus!!!


Šaltibarščiai labai populiarus bei labai skanus lietuviškas valgis. Štai ingredijentai kurių Jums reikės jiems pasigaminti.

Burokėlius iš stiklaino sukrėskite į didelį dubenį. Suberkite smulkintus agurkus, žalumynus.

Supilkite ant viršaus kefyrą ir įberkite žiupsnelį druskos.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 10 puslapių (100 žodžių)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 858 KB
  • Šaltibarščiai
    10 - 7 balsai (-ų)
Šaltibarščiai. (2015 m. Lapkričio 01 d.). http://www.mokslobaze.lt/saltibarsciai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 07 d. 18:32