Šaltieji pieno ir kiaušiniu produktu patiekalai


Kulinarijos skaidrės. Šaltieji pieno ir kiaušiniu produktu patiekalai. Šaltieji kiaušinių patiekalai ir užkandžiai. Šaltieji kiaušiniu patiekalai pavyzdžiai. Padažai ir priedai šaltiesiems kiaušiniu patiekalams. Truputėlis informacijos. Šaltieji pieno produktų patiekalai. Pieno produktu pavyzdžiai.


Virti kiaušiniai Virti kiaušiniai ,,marškinėliuose“ Kiaušiniai virti arbatos nuovire Kiaušiniu salotos Silke įdaryti kiaušiniai Šprotų mase įdaryti kiaušiniai Juodaisiais ir raudonaisiais ikrais įdaryti kiaušiniai Marinuoti kiaušiniai Pyragėliams.

Su majonezu ir pievagrybiais Su majonezu Su keptais svogūnais Su krienais Su majonezu ir krienais Su majonezu ir krapais Su majonezu ir garstyčiomis Su majonezu ir šviežiais agurkais Su daržovėmis.

Ruošiant kiaušinių patiekalus, nepatartina vartoti kiaušinių miltelių. Jai tai neišvengiama, milteliai persijojami, užpilami šaltu vandeniu, išmaišoma ir brinkinami 20-30min.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2014 m.
  • 9 puslapiai (233 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 3590 KB
  • Šaltieji pieno ir kiaušiniu produktu patiekalai
    10 - 9 balsai (-ų)
Šaltieji pieno ir kiaušiniu produktu patiekalai. (2014 m. Gruodžio 10 d.). http://www.mokslobaze.lt/saltieji-pieno-ir-kiausiniu-produktu-patiekalai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 18:49