Šaltos sriubos


Kulinarijos skaidrės. Šaltos sriubos. Šalta špinatų sriuba. Šalta avokadų sriuba. Šalta melionų sriuba. Šalta ridikėlių sriuba. Šalta sriuba su citrinomis. Šalta jogurtinė sriuba. Šalta paprikų sriuba. Šalta arbūzų sriuba. Šalta cukinijų sriuba su traškučiais.


Ingredientai: Krapai: 80 g Kiaušiniai: 2 vnt. Pomidorai: 4 vnt. Druska: 1 žiupsnelis Pipirai: 1 žiupsnelis Alyvuogių aliejus: 2 valg. š. Paprikos: 4 vnt. Česnakai: 2 skiltelės Sultys: 250 ml (pomidorų) Agurkai: 4 vnt. Gaminimas: Dvi parikas apkepkite, smulkiai supjaustykite pomidorus, agurkus ir paprikas(žalias ir pakeptas). Palikite po saujelę smulkintų pomidorų, agurkų ir pakepintos ir žalios paprikos, likusias daržoves suberkite į dubenį. Išspauskite česnako, pabarstykite druska, pipirais, įpilkite alyvuogių aliejaus, pomidorų sultis ir išplakite su mikseriu ar blenderiu. Palikite šaldytuve 30 min. Susmulkinkite krapus, virtus kiaušinius ir sumaišykite su likusiomis daržovėmis dubenyje. Į dubenį įpilkite išplaktos ir jau atšalusios masės. Į vidurį dubenėlio dėkite po šaukštą sumaišytų daržovių.

Šaltos sriubos. (2015 m. Vasario 19 d.). http://www.mokslobaze.lt/saltos-sriubos.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 14:25