Sanitarija ir higiena


Higiena ir sanitarija. Sanitarijos ir higienos reikalavimai. Higienos taisykles virtuveje. Sanitarija virtuveje. Higienos reikalavimai virtuveje. Higiena skaidres. Peiliu higiena. Higienos taisyklės virtuvėje spec apranga. Saugus maistas taisykles sanitarija. Kas yra sanitarija ir higiena.

Kulinarijos skaidrės. Sanitarija ir higiena. Sanitarija ir higiena šiuolaikiniame pasaulyje. Nesilaikydami higienos reikalavimų. Higienos taisyklės virtuvėje. Drabužiai. Galvą derėtų aprišti. Higienos taisyklės ruošiant mėsą. Valymas chloru. Baigę pjaustyti mėsą. Žalia mėsa. Maltoje mėsoje ir žuvyje. Žalią mėsą visada laikykite šaldytuve. Žuvis. Higienos taisyklės virtuvėje. Negalima ragauti maisto maisto dviem. Tvarkomasi užsidėjus gumines pirštines. Malant mėsą. Peilis rankose laikomas. Peiliu pjaustoma tik. Saugus darbas su karštais indais ir skysčiais. Įjungta viryklė nepaliekama be priežiūros.

Sanitarija ir higiena. (2013 m. Sausio 30 d.). http://www.mokslobaze.lt/sanitarija-ir-higiena.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 02:39