Sanitarija ir higiena


Higiena ir sanitarija. Sanitarijos ir higienos reikalavimai. Higienos taisykles virtuveje. Higienos reikalavimai virtuveje. Sanitarija virtuveje. Kas yra sanitarija ir higiena. Saugus maistas taisykles sanitarija. Higienos taisyklės virtuvėje spec apranga. Maisto higiena ir sanitarija. Peiliu higiena.

Kulinarijos skaidrės. Sanitarija ir higiena. Sanitarija ir higiena šiuolaikiniame pasaulyje. Nesilaikydami higienos reikalavimų. Higienos taisyklės virtuvėje. Drabužiai. Galvą derėtų aprišti. Higienos taisyklės ruošiant mėsą. Valymas chloru. Baigę pjaustyti mėsą. Žalia mėsa. Maltoje mėsoje ir žuvyje. Žalią mėsą visada laikykite šaldytuve. Žuvis. Higienos taisyklės virtuvėje. Negalima ragauti maisto maisto dviem. Tvarkomasi užsidėjus gumines pirštines. Malant mėsą. Peilis rankose laikomas. Peiliu pjaustoma tik. Saugus darbas su karštais indais ir skysčiais. Įjungta viryklė nepaliekama be priežiūros.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2013 m.
  • Delavaras
  • 16 puslapių
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 4405 KB
  • Sanitarija ir higiena
    10 - 1 balsai (-ų)
Sanitarija ir higiena. (2013 m. Sausio 30 d.). http://www.mokslobaze.lt/sanitarija-ir-higiena.html Peržiūrėta 2017 m. Lapkričio 19 d. 10:49