Skaidrės apie rusų virtuvę


Technologijų skaidrės.

Rusija. Mažeikių Merkelio Račkausko gimnazija. Deividas Zaleskis,4f. Rusija Pagrindiniai patiekalai Saldūs patiekalai Gėrimai Mano patiekalas Šaltiniai. Rusijos Federacijoje žemės ūkiu daugiausia verčiamasi derlingose Rusijos lygumose. Didžiausi miestai. Sankt Peterburgas(4 661 219) Maskva (10 126 424) Novosibirskas (1 425 508). Rusiška virtuvė. Rusų virtuvė – viena unikaliausių pasaulio virtuvių. Pagrindiniai patiekalai. Rusiški pusryčiai Dažnas. Krustai Sibiro koldūnai Rusiška mišrainė Kopūstų pyragas Burokėlių ir sūrio mišrainė Spurgos. Rusiški sausainiai Tarybinių laikų pyragas "Magdė" Taryb. Gėrimai. Rusiškai virtuvei būdingi specifiniai gėrimai. Mano patiekalas. Balta mišrainė Ingredientai Bulvės. Gaminimas. Supjaustykite kubeliais morkas. Https//lt. wikipedia. org/wiki/Rusija#Ekonomika https//lt.

  • Technologijos Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 12 puslapių (550 žodžių)
  • Gimnazija
  • Technologijų skaidrės
  • MS PowerPoint 5042 KB
  • Skaidrės apie rusų virtuvę
    10 - 5 balsai (-ų)
Skaidrės apie rusų virtuvę. (2016 m. Vasario 29 d.). http://www.mokslobaze.lt/skaidres-apie-rusu-virtuve.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 18:31