Sojos cheminė analizė


Chemijos referatas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Įvadas. Kokybinė ir kiekybinė sojos sudėtis. Atskirų maistinių medžiagų aprašymas. Baltymai. Angliavandeniai. Mono- ir disacharidai. Monosacharidai. Disacharidai. Polisacharidai. Krakmolas. Vanduo. Riebalai. Sočiosios riebalų rūgštys. Mononesočiosios riebalų rūgštys. Polinesočiosios riebalų rūgštys. Vitaminai ir mineralinės medžiagos. Provitaminas A. Vitaminas E. Vitaminas B. Vitaminas PP. Mineralinės medžiagos. Kalis. Fosforas. Kalcis. Cinkas. Geležis. Folio rūgštis. Sojos pupelių pakavimas. Moksliniai tyrimai. Išvados. Literatūros sąrašas.


DARBO TIKSLAS:

•aptarti sojos sudėtį, savybių kitimą ir produkto vertę.

DARBO UŽDAVINIAI:

•pateikti maisto produkto cheminę sudėtį;

•pateikti maisto produkto komponentų sudėtį ir chemines savybes;

•nurodyti galimus pasirinkto maisto produkto komponentų kitimus laikant ilgesnį laiką tam tikromis sąlygomis;

•aptarti pakavimo medžiagas, kurios lemia produkto saugumą bei ilgesnį išlaikymą;

•vertinant atskirų maisto komponentų naudą ar žalą išreikšti savo nuomonę;

•pateikti maisto produkto mokslinius tyrimus.

  • Chemija Referatai
  • 2014 m.
  • 21 puslapis (3890 žodžių)
  • Chemijos referatai
  • Microsoft Word 859 KB
  • Sojos cheminė analizė
    10 - 2 balsai (-ų)
Sojos cheminė analizė. (2014 m. Birželio 15 d.). http://www.mokslobaze.lt/sojos-chemine-analize.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 11 d. 12:04