Šokoladas ir mes


Biologijos skaidrės.

Šokoladas ir mes. Šokoladas – vienas dažniausiai naudojamų ingredientų įvairiems konditeriniams gaminiams. Darbo tikslas. Uždaviniai. Tyrimo metodas. Moksleivių, dalyvavusių tyrime, skaičius procentais. Kaip dažnai valgai šokoladą? Kokį šokoladą renkiesi dažniausiai? Kokią ligą sukelia per didelės šokolado dozės? Ar šokoladas didina cholesterolio susidarymą organizme? Ar šokoladas sukelia vidurių užkietėjimą? Ar šokoladas kenkia dantims? Ar šokoladas sukelia galvos skausmą? Ar šokoladas skatina spuogų atsiradimą? Kuris šokoladas naudingiausias? Išvados.


Anykščių Antano Baranausko vidurinė mokyklaŠokoladas ir mes.

Ištirti ir palyginti Anykščių Antano Baranausko vidurinės mokyklos mokinių žinias apie dažnai jų vartojamą maisto produktą – šokoladą.

Paruošti anketas ir jas išdalinti 8-9 klasių mokiniams. Parengti diagramas pateikiant anketų analizės duomenis. Įvertinti padėtį Anykščių Antano Baranausko vidurinėje mokykloje. Ieškoti medžiagos aktualia tema bibliotekoje, internete. Pristatyti tiriamąjį darbą mokyklos bendruomenės nariams.

Duomenys surinkti anketinės apklausos būdu iš 8 ir 9 klasių mokinių. Anketą sudarė 10 klausimų apie moksleivio lytį, šokolado vartojimo dažnumą ir t.t (anketą rasite priede). Anketavimo būdu buvo patikrintos moksleivių žinios apie šokoladą. Gauti rezultatai buvo apdoroti Microsoft Word programa.

  • Biologija Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 18 puslapių (670 žodžių)
  • Mokykla
  • Biologijos skaidrės
  • MS PowerPoint 816 KB
  • Šokoladas ir mes
    10 - 2 balsai (-ų)
Šokoladas ir mes. (2016 m. Balandžio 11 d.). http://www.mokslobaze.lt/sokoladas-ir-mes.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 11 d. 12:07