Šokolado gamyba


Sokolado gamybos technologija. Sokolado vizija. Naujoves sokolado gamyboje.

Kulinarijos skaidrės. AB „Šokolado “. Statusas. Vizija,tikslai. Šokolado gamybos etapai ir fazės. Naudojami įrenginiai. Išvados.


Matome,kad šokolado gamyba nėra labai lengvas procesas. Atvirkščiai,tai ilgas ir sudėtingas procesas,kurio metu iš kavos pupelių pagaminamas šokoladas, i iš jo dar daug kitų produktų.

Šokolado pramonės rinka yra labai didelė,joje yra daug dalyvių. Taigi mūsų įmonė turi daug konkurenčių. Tačiau tai tik padeda tobulėti,pliesti savo veiklą ir siekti tapti pirma ir geriausia. Taipogi konkurentai padeda išanalizuoti savo padėtį,trūkumus bei pranašumus. Asižvelgiant į konkurentų veiklą AB “Šokolado” priima daugybę sprendimų, ką ir kaip gaminti,ką patobulinti,kokias naujoves įdiegti. Ko negaminti ir ką reikia pakeisti savo gamybos procesuose. Įmonė siekia mokytis ant konkurentų klaidų.

Šokolado gamyba. (2013 m. Gruodžio 08 d.). http://www.mokslobaze.lt/sokolado-gamyba.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 08:19