Stalo serviravimas skaidrės


Technologijų skaidrės. Stalo serviravimas. Šiaulių Simono Daukanto gimnazija. Šiauliai 2015m. Bendras stalo vaizdas. Kas pirmiausia dedama serviruojant stalą? Pirmiausia užtiesiamos staltiesės arba servetėlės. Po to stalo įrankiai, vėliau krištolo ar stiklo indai, vazos. Serviruotė su asmeninio ir bendro naudojimo indais. Stalo serviravimo taisyklės. Servetėlė tiesiama prie. Cm atstumu nuo servetėlės krašto ( jei stalas užtiestas staltiese. Nededama daugiau kaip trijų poros įrankių. Kokiu principu išdėstomos taurės? Serviruojant stalą, nerekomenduojama statyti daugiau negu keturių taurių. Jei statoma didele taurė gaiviems gėrimams. Taurių skirstymas pagal gėrimus. Vyno žinovai teigia, jog kiekvienas vynas yra geriamas iš tam tikros taurės. Vanduo taurė su. Sviestui. Pagrindinė taisyklė –. Medžiaga rinkta iš.

  • Technologijos Skaidrės
  • 2015 m.
  • 17 puslapių (585 žodžiai)
  • Gimnazija
  • Technologijų skaidrės
  • MS PowerPoint 1567 KB
  • Stalo serviravimas skaidrės
    10 - 6 balsai (-ų)
Stalo serviravimas skaidrės. (2015 m. Gegužės 05 d.). http://www.mokslobaze.lt/stalo-serviravimas-skaidres.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 11 d. 06:22