Stalo serviravimas Stalų serviravimo taisyklės serviravimo rūšys


Kulinarijos referatas. Įvadas. Stalo serviravimas. Ko reikia, kad stalas atitiktų visus etiketo taisyklių reikalavimus? Stalo įrankių išdėtymo tvarka. Taurių skirstymas pagal gėrimus. Stalo užtiesalai. Staltiesėlės – servetėlės. Higieninės servetėlės. Stalo dekoravimo priemonės. Išvados. Literatūra.


Pagrindinis mūsų uždavinys yra išsiaiškinti kaip pagal visas etiketo taisykles serviruoti stalą ir jį papuošti . Kokias staltieses tiesti, kokius įrankius ir kam naudoti, kaip teisingai juos išdelioti ant stalo. Naudodamiesi įvairia serviramui skirta literatūra mes iškėlėme hipotezę, kad nor ir kaip skirtūsi šalių serviravimo papročiai , tačiau pagrindinės taisyklės išlieka . Būten jas ir apžvelgsime mūsų tolesniajame darbe.

Referatas išskirtytas į keliatą potemių, kurios leidžia lengviau ir efektyviau analizuoti visą pateiką informaciją . potemės yra aiškios ir nurodo apie ką bus kalbama kiekvienoje dalyje.

  • Kulinarija Referatai
  • 2014 m.
  • 13 puslapių (2154 žodžiai)
  • Kolegija
  • Kulinarijos referatai
  • Microsoft Word 74 KB
  • Stalo serviravimas Stalų serviravimo taisyklės serviravimo rūšys
    10 - 3 balsai (-ų)
Stalo serviravimas Stalų serviravimo taisyklės serviravimo rūšys. (2014 m. Gruodžio 07 d.). http://www.mokslobaze.lt/stalo-serviravimas-stalu-serviravimo-taisykles-serviravimo-rusys.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 00:33