Sveika mityba prie šventinio stalo .Desertai


Kulinarijos skaidrės. Sveika mityba prie šventinio stalo. Desertai. Sveika mityba. Kas yra desertas? Desertų rūšys. Desertų ir vaisių patiekimo taisyklės. Desertų ir vaisių patiekimo taisyklės. Indai ir įrankiai. Kokie įrankiai tinkami deserto valgymui? Desertu patiekimo būdai. Keletas įdomesnių desertų. Marcipanas.


Panaudojimas Marcipanų tešla naudojama desertams, kepinių įdarams ir puošybai. Vokietijoje ir Olandijoje marcipanai yra tradicinis Kalėdų patiekalas. Marcipanai gali būti ruošiami įvairiais pavidalais: gryna forma (marcipaninė duona) saldainiai, glazūruoti šokoladu arba cukraus glazūra įvairių formų figūrėlėmis be glazūros, bet su dažikliais marcipaninis likeris tortų papuošimai įdaras tortams ir kitiems konditerijos gaminiams.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2014 m.
  • 18 puslapių (926 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 5275 KB
  • Sveika mityba prie šventinio stalo .Desertai
    10 - 3 balsai (-ų)
Sveika mityba prie šventinio stalo .Desertai. (2014 m. Spalio 23 d.). http://www.mokslobaze.lt/sveika-mityba-prie-sventinio-stalodesertai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 20:39