Sveiko maisto užkandinė verslo planas


Ekonomikos verslo planas. Įmonės aprašymas. Projekro aprašymas. Aplinkos analizė. Marketingo planas. Produkto analizė. Valdymas ir personalas. Darbų atlikimo terminas. Reklama. Rizikos analizė. Priedai. Informaciniai šaltiniai. Įstatyminė aplinka. Valstybinis reguliavimas. Įmonės veikla. Kuskuso salotos. Raudongūžių kopūstų ir mandarinų salotos. Salotos su mango vaisiais ir fetos sūriu. Raudonųjų burokėlių salotos. Vengriškos makaronų salotos. Sriubos. Moliūgų sriuba. Makaronų sriuba su daržovėmis. Trinta moliūgų sriuba. Spalvinga pomidorų sriuba. Pomidorų sriuba su ryžiais ir makaronais. Užkandžiai. Troškinta jautiena su daržovėmis, linų sėmenų aliejumi ir avinžirniais. Makaronai su špinatais ir pievagrybiais. Gardusis makaronų apkepas. Sorų lietiniai blynai.


Pagrindinis šio projekto tikslas – užimti vietą verslo pasaulyje, klientų aptarnavimo  srityje, išgyventi, gauti ir didinti pelną. Aš noru įkurti maitinimo įmonę: „Sveikuolis“. Įmonės veikla bus orientuota į įvairaus amžiaus klientus. Vartotojus pritrauksiu jaukiu ir patraukliu interjeru, aukštos kokybės aptarnavimu, neaukštomis ir lanksčiomis kainomis.

Kuriama visiškai nauja, originali maitinimo paslaugas teikianti ir siūlanti įmonė. Ši įstaiga atidaroma Vilniaus mieste , norint pateikti savo idėją žmonių ratui, kuris tokiose maitinimo įmonėse galbūt dar nesilankė. Mūsų misija, tiekti ir pateikti lankytojui kuo šviežesnius, ekologiškus produktus, gabenamus tiesiai iš ūkininkų ūkių.

Įmonė bus nedidelė. Didžiąją dalį nuomojamų patalpų sudarys salotų barai, kur lankytojas galės pats pasirinkti kokias salotas įsidėti. Šalia stovės mėsos kepimo griliai, kur užsakius, norima mėsa ar žuvis bus iš karto kepama. Stengsimės miesto visuomenei pristatyti ne jau atsibodusią maitinimo įmonę, o naują, bet kartu ir labai gerai pažįstamą, jaukią vietą. Čia galės visi paragauti nuo vaikystės pažįstamas mišraines, kepsnius, pajusti tikro, ne chemikalais apdirbto maisto skonį.

Įmonės vizija -  sieksime praplėsti šios srities paslaugų pasiūlą mūsų šalyje ir, be abejo, ateityje tapti pirmaujančiais maisto gamyboje.

       Įmonės misija- Mūsų misija, tiekti ir pateikti lankytojui kuo šviežesnius, ekologiškus produktus, gabenamus tiesiai iš ūkininkų ūkių.

Įmonė “Sveikuolis” gamins ir tieks sveiko maisto užkandžius, kurie bus pateikiami ir išsinešimui. Įmonė įkurta tenkinti kliento poreikiams, teikiant užkandžius, bei įvairų maistą, atsižvelgiant į kiekvieno kliento mitybos praktiką.

Įmonės savininkė ir administratorė esu aš (Eglė Šidlauskaitė) , plėsiu savo maitinimo įstaigų veiklą, norėdama atidaryti užkandinių įvairiuose miestuose.

Kapitalas yra 6000 tūkstančių eurų banko paskola 5 metams, mokant palūkanas, iš ,,Swedbank” ,fiksuotos palūkanos 5 metams būtų 10,32 % (palūkanos mėnesiui 0,172 % ) taip pat sukaupti 2000 eurų verslo pradžiai ir patalpų įrengimui.

Įmonės “Sveikuolis” idėja kilo pastebėjus, kad vis dažniau pirkėjai renkasi sveikesnį maistą, atsižvelgia į maistingumo vertę jiems pateikiamoje prekėje.

Šiomis dienomis tokio tipo užkandinių yra tik viena kita. Manau, kada atidarius šią įmonę nebūtų didelės konkurencijos , galbūt netgi pradėtume plėsti naują kryptį verslo rinkoje.

  • Ekonomika Verslo planai
  • 2015 m.
  • 16 puslapių (2235 žodžiai)
  • Gimnazija
  • Ekonomikos verslo planai
  • Microsoft Word 245 KB
  • Sveiko maisto užkandinė verslo planas
    10 - 6 balsai (-ų)
Sveiko maisto užkandinė verslo planas. (2015 m. Balandžio 29 d.). http://www.mokslobaze.lt/sveiko-maisto-uzkandine-verslo-planas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 00:15