Sviestas ir margarinas


Chemijos referatas.

Įvadas. Sviesto savybės. Maistinė vertė ir cheminė sudėtis. Margarino maistinė vertė ir cheminė sudėtis. Išvados. Literatūra.


Vitaminas D-kalciferolis-riebaluose tirpus vitaminas.Žinomos kelios jos formos, iš kurių žmogaus organizmui svarbiausios vitaminas D2 ir vitaminasD3.Vitamino D gauname su maistu ir jo yra susintetinta odoje, veikiant ultravioletiniams saulės spinduliams.

  • Chemija Referatai
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 7 puslapiai (1657 žodžiai)
  • Kolegija
  • Chemijos referatai
  • Microsoft Word 25 KB
  • Sviestas ir margarinas
    10 - 2 balsai (-ų)
Sviestas ir margarinas. (2016 m. Gegužės 20 d.). http://www.mokslobaze.lt/sviestas-ir-margarinas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 20:32