Šviežių sūrių eksportas iš Lietuvos


Vadybos kursinis darbas. Įvadas. Sūris bei jo eksporto analizė. Apie sūrį. Pagrindinės sūrių grupės. Šviežių sūrių ir varškės eksportas. Potencialių eksporto rinkų analizė. Rusijos rinkos analizė. Italijos rinkos analizė. Vokietijos rinkos analizė. Patraukliausios rinkos pasirinkimas. Išvados. Naudota literatūra.


Mūsų pasirinktas eksporto produktas yra švieži (nebrandinti arba nekonservuoti) sūriai, įskaitant išrūgų sūrius ir varškę. Šio produkto kombinuotosios nomenklatūros kodas yra: 0406 10.

Šio darbo tikslas yra ištirti ir išanalizuoti sūrio eksporto tendencijas įvairiose šalyse, bei parinkti geriausią, patraukliausią ir tinkamiausią eksporto rinką.

Pagrindiniai darbe iškeliami uždaviniai yra:

•Išanalizuoti pagrindines sūrio bei varškės eksporto kryptis iš Lietuvos;

•Išanalizuoti pasaulinę sūrio bei varškės eksporto tendencijų kaitą;

•Pasirinkti ir išanalizuoti tris potencialias eksporto rinkas bei pasirinkti vieną tinkamiausią rinką savo prekei.

Darbe naudojome sisteminės ir palyginamosios ekonominių šaltinių analizės metodus bei statistinių duomenų analizės tyrimo metodus.

  • Vadyba Kursiniai darbai
  • 2014 m.
  • 28 puslapiai (5588 žodžiai)
  • Universitetas
  • Vadybos kursiniai darbai
  • Microsoft Word 584 KB
  • Šviežių sūrių eksportas iš Lietuvos
    10 - 2 balsai (-ų)
Šviežių sūrių eksportas iš Lietuvos. (2014 m. Kovo 03 d.). http://www.mokslobaze.lt/svieziu-suriu-eksportas-is-lietuvos.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 20:42