Tailando virtuvė skaidrės


Kulinarijos skaidrės.

Tailando virtuvė. Šiek tiek apie patį Tailandą. Viena iš geriausiu Pasaulio virtuvių. Tailandiečių virtuvės patiekalų. įvairovė. Tailandiečių virtuvės ingredientų. įvairovė. Pagrindiniai Tailandiečių prieskoniai. Itin mėgstami padažai. Gardžiausi receptai. Blynai su kokoso pienu. Tailandietiškos ryžių salotos. Burnoje tirpstanti panakota. Šaltiniai.


Ingredientai: 200 ml. kokosų pieno 2 vnt. Kiaušiniai 2 šaukštai vanilinio cukraus Druska pagal skonį Ryžių miltai – 5 šaukštai Laimo vaisių sultys 1 vnt. Aliejus Paruošimo laikas: 30min.

Ingredientai: Ryžiai, 2 stiklinės Pomidorai, 2 vienetai Bananai, 2 vienetai Kiaušiniai, virti, 1 vienetas Krevetės be kevalo, konservuotos, 5 valgomieji šaukštai Grietinėlė, 100 mililitrų Majonezas, 1 valgomasis šaukštas Druska Baltieji pipirai Paruošimo laikas: ~20min.

Ingredientai: 400 ml. kokosų pieno; 200 ml Grietinėlė (35 proc.); 60 g. Cukraus pudra; 1 šaukštelis Želatinos; 1 šaukštelis vanilinio cukraus; 2 vnt. Tarkuoto laimo vaisių žievelės. Papuošimui: 250 g. Braškių ir 1 šaukšto Kokoso drožlių.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 21 puslapis (934 žodžiai)
  • Gimnazija
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 9408 KB
  • Tailando virtuvė skaidrės
    10 - 5 balsai (-ų)
Tailando virtuvė skaidrės. (2016 m. Balandžio 10 d.). http://www.mokslobaze.lt/tailando-virtuve-skaidres.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 19:39