Tešlos kėlimo priemonės


Technologijų skaidrės.

Tešlos kėlimo priemonės, jų charesteristika. Kokiem kepiniam kokias kėlimo priemonės naudojamos? Tešla – vientisas mišinys iš miltų. Tešlą galima iškelti. Mielėmis Kepimo milteliais Raugu Potašu Angliarūgšties amoniu. Mielės. Šviežios mielės yra šviesiai rudos spalvos. Kepimo milteliai. Kepimo milteliai – dažniausiai konditerijoje vartojama tešlos kilimą skatinanti medžiaga. Raugas. Kad kepiniai iš ruginių arba rupių kvietinių miltų nebūtų per daug kieti ar lipnūs. Potašas. Potašo galima nusipirkti vaistinėse arba sveikos gyvensenos prekių parduotuvėse. Angliarūgšties amonis. Šios medžiagos pavadinimas (elnio ragų druska – vert.

Tešlos kėlimo priemonės. (2016 m. Balandžio 11 d.). http://www.mokslobaze.lt/teslos-kelimo-priemones.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 10:26