Tortų ir pyragaičių gamybos technologija


Kulinarijos referatas. IVADAS. Tortų ir pyragaičių gamybos technologija. Žaliavos. Tortams ir pyragaičiams naudojama įranga. Tortų ir pyragaičių kokybės kontrolė. Tortų ir pyragaičių pakavimas, ženklinimas ir laikymas. Išvados. Naudota literatūra.


Darbo tikslas: Išanalizuoti tortų ir pyragaičių gamybos technologiją.

Darbo uždaviniai :

1.Parengti tortų ir pyragaičių gamybos technologinę schemą.

2.Aptarti tortų ir pyragaičių gamybai naudojamas žaliavas.

3.Aprašyti tortams ir pyragaičiams naudojamą įrangą.

4.Nustatyti tortų ir pyragaičių kokybės kontrolę.

5.Aprašyti tortų ir pyragaičių pakavimą, ženklinimą ir laikymą.

  • Kulinarija Referatai
  • 2015 m.
  • 14 puslapių (3133 žodžiai)
  • Kolegija
  • Kulinarijos referatai
  • Microsoft Word 108 KB
  • Tortų ir pyragaičių gamybos technologija
    10 - 5 balsai (-ų)
Tortų ir pyragaičių gamybos technologija. (2015 m. Sausio 06 d.). http://www.mokslobaze.lt/tortu-ir-pyragaiciu-gamybos-technologija.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 18:33